Στα Αγγλικα

Καλώς Ήρθατε στην Αρχική Ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα αυτή είναι ένας μόνιμος σύνδεσμος για τους επισκέπτες ανά τον κόσμο που ενδιαφέρονται να πάρουν περισσότερες πληροφορίες από εμένα προσωπικά.

Οι ιστοσελίδες του athanassios.gr είναι κατανεμημένες σε διάφορες κατηγορίες οι οποίες σχετίζονται με τα επαγγελματικά και καλλιτεχνικά μου ενδιαφέροντα καθώς και με πολλές άλλες θεματικές ενότητες στο προσωπικό μου ιστολόγιο. Μπορείτε να ψάξετε ή να δείτε όλες τις αναρτήσεις μου με χρονολογική σειρά ή ανάλογα με τις ετικέτες - λέξεις κλειδιά που έχει η κάθε μια ανάρτηση.

Αν ενδιαφέρεστε περισσότερο για τις τρέχουσες επαγγελματικές μου δραστηριότητες και τα ερευνητικά μου ενδιαφέροντα στο τομέα της πληροφορικής επισκεφτείτε τις σελίδες της HEALIS

Επειδή “οἱ καιροὶ οὐ μενετοί” και η περίοδος της ιστορίας του έθνους μας που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσημη, οι Έλληνες ομογενείς, οι ομοεθνείς, οι συμπολίτες και οι ανά τον κόσμο φιλέλληνες ας κάνουν τον κόπο να διαβάσουν το άρθρο “Το Ρωμαίικο Έθνος μας - Τι μας ενώνει” προκειμένου να προβληματιστούν για μια αναγκαία και ικανή εθνική παλιγγενεσία στο εγγύς μέλλον.