This page looks best with JavaScript enabled

Οι μάχες της ΝΙΚΗΣ για τα μελλοντικά δυστοπικά μέτρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων...

 ·   ·  ☕ 6 min read
click on the facebook icon to visit my wall
Video is stored in Facebook: click on the facebook icon to visit my wall


Οι μάχες της ΝΙΚΗΣ για τα μελλοντικά δυστοπικά μέτρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων…

 1. Συμφωνία με τους Τούρκους για το Αιγαίο, την ΑΟΖ, κλπ
 2. Σαρωτικές αλλαγές στο Σύνταγμα
 3. Ψηφιακές-Ηλεκτρονικές ταυτότητες
 4. Διεθνείς συνθήκες για την “πανδημία”
 5. Κατάργηση του φυσικού νομίσματος και αντικατάστασή του με το ψηφιακό
  ============================

Προεκλογική ομιλία του υποψηφίου της ΝΙΚΗΣ στο Βελλίδειο Θεσσαλονίκη Γεωργίου Αποστολάκη, επίτιμος αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου, Επικεφαλής Επικρατείας της Νίκης

 • 03m33sec - 04m00sec

 • Οι μάχες που θα κλειθεί να δώσει, ιδιαίτερα μέσα στο κοινοβουλείο, θα είναι για ζητήματα καταλυτικά για την υπόσταση του έθνους και της δημοκρατίας. Όπως τα πράγματα δείχνουν και οι πολιτικές εκτιμήσεις επιβεβαιώνουν, το διακύβευμα της νέας βουλής θα είναι ίσως από τα σημαντικότερα της νεότερης πολιτικής ιστορίας μας.

 • 04m18sec - 04m33sec

 • Πρώτο θέτο, το Εθνικό ζήτημα. Η Νέα Βουλή θα κληθεί να αποφασίσει για το Αιγαίο, τον ενεργειακό πλούτο του, ακόμη και για την Εθνική Κυριαρχία, σε μέρος της Νησιωτικής Ελλάδος

 • 05m34sec - 07m24sec

 • Το κρισιμότερο για την πορεία του έθνους ζήτημα θα περάσει αναγκαστικά από την ημερήσια διάταξη της επόμενης Βουλής,
  η οποία θα κληθεί να επικυρώσει κατά το άρθρο 28 του συντάγματος το συνηποσχετικό Ελλάδος - Τουρκίας για την παραπομπή των δύσκολων προς επίληση διαφορών στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, έτσι ώστε να αποφύγουν την πολιτική ευθύνη για την τελική λύση οι δύο κυβερνήσεις. Η ευθύνη αυτή θα πέσει στις πλάτες των μελών του Κοινοβουλίου. Η εξουσιοδότηση που θα κληθούν να δώσουν προκειμένου να αχθούν στη Χάγη τα κρίσιμα αυτά θέματα Εθνικής κυριαρχίας απαιτεί 180 ψήφους. Για αυτό, κρίσιμο για την επίτευξη η μή της πλειοψηφίας αυτής θα είναι η σύνθεση της Βουλής και ο αριθμός των κομμάτων που θα περάσουν οι ψήφοι των μουσουλμάνων βουλευτών της Θράκης και φυσικά, η είσοδος της Νίκης και άλλων μικρών κομμάτων. Σοβαρό είναι και το ενδεχόμενο να απαιτηθεί επικύρωση και άλλη συμφωνίας που θα γίνει ενδο-νατοικά, για μερική και σταδιακή αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, όπως επιτακτικά απαιτούν οι Τούρκοι. Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της σοβαρότητας.

 • 08m45sec - 12m05sec

 • Δεύτερο, επίσης πολύ σοβαρό ζήτημα, θα κλειθεί η Νέα Βουλή να αποφασίσει για τις επιθυμητές στον κ. Μητσοτάκη συνταγματικές αλλαγές, που έμεσα έχει προαναγγείλει. Επιθυμεί να προχωρήσει σε ένα βίαιο συνταγματικό “εκσυγχρονισμό” σε εισαγωγικά, μέσω της διαδικασίας αναθεώρισης που ίδιος εξήγγειλε για το 2025 με βάση τις προτάσεις του κενοτόμου συντάγματος της ομάδας Γεραπετρίτη, Αλεβιζάτου, Βουρλούμη και Κτιστάκη. Οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές για την κοινωνία.

 • Το κράτος αποσύρεται από την προστασία των βασικών αξιών και ο έλεγος της οικονομίας παραδείδεται στους ιδιώτες. Παρότι ο λαός μας εξακολουθεί να συμμετέχει στον ορθόδοξο βίο της χώρας, άλλωστε είναι αυτός που διαχρονικά στηρίζει παραδόσεις και έχυσε το αίμα του για το Χριστό και τη Πατρίδα, εξαλήφεται κάθε αναφορά στην Ορθοδοξία, διαγράφοντας την προαιώνια σχέση της συναλληλίας. Το κράτος ορίζεται θρησκευτικά ουδέτερο.Η ορθόδοξη εκκλησία εξισώνεται με όλες τις άλλες θρησκίες. Το προτεινόμενο σύνταγμα δεν είναι απλώς θρησκευτικά ουδέτερο, αλλά Ελληνικά ουδέτερο, κοινώς, εθνοκτόνο.

 • Οι ένοπλες δυνάμεις εξαϊλόνονται. Μία μόνο φευγαλέα αναφορά γίνεται για να συνδυαστεί με τα δικαιώματα των αντηρησιών συνείδησης. Η εκπαίδευση προσδιορίζεται με εξόφθαλμη μονομέρεια προς την ιδιωτική και δι’αυτό αυτή των ξένων πανεπιστημίων. Πολύ περιληπτικά επίσης αναφέρω ότι επίκειται η κατάργηση της προστασίας της οικογένειας και των πολιτέκνων και προστατευόμενες θα είναι πλέον οι εντώς εισαγωγικών “ευάλωτες” ομάδες, ενώ διαγράφεται η λέξη δωρεάν για την παιδεία, την υγεία και άλλα κοινωνικά αγαθά.

 • Θέλω να επισημάνω και τούτο. Αν το κράτος αποσυρθεί από τον έλεγχο και συντονισμό των δημοσίων αγαθών και αφεθεί ο ιδιωτικός τομέας στη θέση του, η Ατζέντα για την ολιγοπωλιακή εκμετάλευση του νερού, του φυσικού αέριου, πετρελαίου, του σιδηρο-νικέλιου και άλλων πολίτιμων ορυκτών της πατρίδας μας, θα περιέλθει από την Ελληνική Δημοκρατία στους ιδιώτες επενδυτές.

 • Ζητήματα, κολοσιαία που κανένα από τα συστημικά κόμματα, δεν τόλμησε να θίξει στις εκλογές αυτές.

 • 12m05sec - 13m04sec

 • Τρίτη μάχη. Όλα δείχνουν ότι ήγγικεν η ώρα ωρίμασαν τα πράγματα για την υλοποίηση του σχεδίου για την αντικατάσταση των συμβατικών αστυνομικών ταυτότητων με τις νέες τύπου ψηφιακές-ηλεκτρονικές, όπως λέγονται ταυτότητες, με μικροτσίπ, RFID, με ένα μοναδικό αναγνωριστικό αριθμό και δυνατότητα διασύνδεσης όλων των αρχείων με τα προσωπικά δεδομένα κάθε πολίτη. Μεγάλοι αγώνες δόθηκαν μέχρι σήμερα για τη μή υλοποίησή τους. Είναι δρομολογημένο, πάμε άμεσα στις νέες ταυτότητες δήλωσε χθές ο κύριος Πιερακάκης στο ΣΚΑΙ. Εάν όπως δηλώθηκε επιχειρηθεί από την κυβέρνηση η άμεση και υποχρεωτική επιβολή τους, θα πρέπει να υπάρξει και κοινοβουλευτική αντίσταση.

 • 13m05sec - 15m37sec

 • Τέταρτη μάχη, η βουλή των Ελλήνων θα κληθεί να επικυρώσει, και προσέξτε εδώ αυτό, την μεθωδικά ετοιμαζόμενη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας διεθνή συνθήκη για τις πανδημίες. Πρόκειται για μια διεθνή σύμβαση που θα προβλέπει, δεσμευτικά για όλα τα κράτη που θα την αποδεχθούν, με πρόσχημα την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των νέων “πανδημιών” σε εισαγωγικά, που επίσης προφητεύουν ότι θα έρθουν σύντομα μάλιστα, τα υγειονομικά μέτρα που ομοιόμορφα θα τηρούνται σε όλο τον κόσμο. Αν η συνθήκη αυτή κυρωθεί από τα εθνικά κοινοβούλια, θα αποκτήσει η ισχή διεθνούς νομικού κειμένου.
  Η υποχρεωτικότητα των μέτρων, εμβόλια, θεραπευτικές αγωγές και διαγνωστικά μέσα, που θα ορίζει ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας,
  για τις μέλουσες “πανδημίες”, ξανά σε εισαγωγικά, δεν θα μπορεί πλέον να αντιμετωπιστεί με την επίκληση δικαιωμάτων και ελευθεριών από την εθνική νομοθεσία. Τα μέτρα περιορισμού ελευθερίας και κινήσεων του πληθυσμού και κυρίως η κατάλυση του απαραβίαστου του ανθρωπίνου σώματος, θα είναι το μεγάλο διακύβευμα.
  Στο ίδιο πλαίσιο εκτιμώ, ότι πρέπει να ενταχθεί και η επιδιωκόμενη από τον ΟΗΕ, διά του γενικού γραμματέα του Αντόνιο Γκουτέρες,
  πρόταση για ένα παγκόσμιο ψηφιακό σύμφωνο, το οποίο, όπως διακυρίσει, τα λόγια του σας λέω, θα περιλαμβάνει νόμους σε ολόκληρο τον πλανήτη κατά του μίσους και του ψέματος στον ψηφιακό χώρο. «Οι ψηφιακές πλατφόρμες χρησιμοποιούνται για να αλλάξουν την επιστήμη και να διαδώσουν παραπληροφόρηση και μίσος σε δισεκατομμύρια ανθρώπους», είπε ο Γκουτέρες.
  Στην πραγματικότητα, επιδιώκεται η φύμωση κάθε επιστημονικής φωνής, αντίθετης προς την “ιατρική αλήθεια” σε εισαγωγικά, που η κατεστημένη αυθεντία του παγκόσμιου οργανισμού υγείας και των συμπορευόμενων με αυτών επιστημόνων θα επιβάλλει ως μοναδικά ορθή.
  Και αυτό το παγκόσμιο ψηφιακό σύμφωνο θα περάσει από την Βουλή για επικύρωση.

 • 15m40sec - 17m58sec

 • Πέμπτη μάχη. Όλες οι πληροφορίες δείχνουν ότι επισπεύδεται η κατάργηση του φυσικού νομίσματος, που είναι η βάση της οικονομικής ζωής κατά το σύνταγμα και εισάγεται το ψηφιακό νόμισμα. Τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών είναι ήδη εδώ και αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή για την ελευθερία μας. Ελέγχονται και ανήκουν απόλυτα στην ιδιωκτησία των τραπεζών και των κυβερνήσεων, κάτι που σημαίνει ότι οι κυβερνήσεις θα έχουν ανεμπόδιση πρόσβαση στις τραπεζικές πληροφορίες των πολιτών, συμπεριλαμβανομένων των καθημερινών συναλλαγών τους. Μιλάμε για τον απόλυτο συγκεντρωτισμό. Με το ψηφιακό νομίσμα οι κυβερνήσεις θα μπορούν με πολύ μεγαλύτερη μυστικότητα να ελέγχουν τους πληθυσμούς τους πολύ πιο αποτελεσματικά από τι έκαναν μέχρι σήμερα. Το βασικό επιχείρημα που προτάσετε, ώστε να καθησυχάσει και να πείσει τους πολίτες να αποδε χτούν τέτοια αυξημένα επίπεδα κυβερνητικού ελέγχου, είναι η αυξημένη, ασφάλεια σε εισαγωγικά, συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμισης του ξεπλήματος μαύρου χρήματος.
  Τέτοια επιχειρηματολογία χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες στην προσπάθεια επιβολής μεθόδων παρακολούθησης και ελέγχου των πολιτών. Μην ξεχνάτε ότι το οτιδήποτε μπορεί να παρουσιαστεί ως καλό ή κακό. Το ότι το ψηφιακό νομίσμα, η ψηφιακή ταυτότητα και γενικά η ψηφιακή διακυβέρνηση θα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και αποτελεσματικότερη, δεν είναι παρά το τυράκι στη φάκα.

 • Αυτές σε γενικές γραμμές θα είναι οι μάχες που θα κληθεί να δώσει η Νίκη στην πολιτική κοινωνική κονίστρα με όλα τα μέλη της σε πανστρατιά αλλά και με την κοινοβουλευτική εκπροσώπισή της στη βουλή. Γιατί όλα αυτά τα δυστοπικά μέτρα από εκεί θα περάσουν.

Share on

Αθανάσιος
WRITTEN BY
Αθανάσιος
Χατζής του Ιωάννη και της Χριστίνας