This page looks best with JavaScript enabled

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - Ερώτημα προς την ΝΙΚΗ

 ·   ·  ☕ 4 min read


ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - Ερώτημα προς την ΝΙΚΗ
Ως απλός “πολίτης” και νυν ψηφοφόρος της Νίκης, αναφορικά με τα ζητήματα που άπτονται της Εθνικής μας κυριαρχίας όπως για παράδειγμα αυτό της παραχώρησης του ονόματος Βόρειας Μακεδονίας θα ήθελα να μου απαντήσετε στο εξής ερώτημα.

Πως γίνεται να έχουμε συνεχή διακυβέρνηση της χώρας από ανθρώπους που έχουν καταλύσει το σύνταγμα από τις 8 Μαίου 2010 με την κρυφή υπογραφή του τέως υπουργού οικονομικών Παπακωνσταντίνου για την αποδοχή του πρώτου μνημονίου και της δανειακής σύμβασης επι κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ (Γ. Παπανδρέου), από την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, από την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ του Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κούβελη που συνέχισαν επίσημα τα παράνομα μνημόνια και την παράνομη δανειακή σύμβαση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου στις 12/12/2012 (ΦΕΚ Α 262 / 17.12.2012) και (ΦΕΚ A 240 -12.12.2012) και ακολούθησαν όλες οι υπόλοιπες κυβερνήσεις έως τις ημέρες μας που συνέχιζαν να επικυρώνουν παράνομα, απεχθή και επονείδιστα μνημόνια και δανειακές συμβάσεις.

Εν προκειμένω αναφέρομαι ειδικά στον όρο της δανειακής σύμβασης η οποία από όσο γνωρίζω συνεχίζει να είναι σε ισχύ στην οποία όλοι αυτοί υπογράψανε ότι:

Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος, η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση Τροποποίησης, …. (ΦΕΚ A 240 -12.12.2012 σελίδα 5826 & 5827)

Αγαπητοί αδερφοί, συμπολίτες της Νίκης, γνωρίζετε ότι εκρεμμούν σορεία μηνύσεων για εσχάτη προδοσία εις βάρος όλων όσων συμμετείχαν στην κύρωση τέτοιων συμβάσεων; Συνεχίζω, αυτός ήταν και ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν ψήφιζα εδώ και 13 χρόνια. Κανένα από τα κόμματα που μπήκαν στην Βουλή δεν ζήτησε να ξανανοίξει ο φάκελος της προδοσίας της Ελλάδος με την υπογραφή τέτοιων δανειακών συμβάσεων. Όπως είδατε με την νέα προδοσία στις Πρέσπες άνοιξε περισσότερο η όρεξη για τον διαμελισμό της χώρας μας.

Και σας ερωτώ καλώς κάνετε και θίγετε το θέμα με τις Πρέσπες σε κάθε ευκαιρία, εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ, αυτό που είναι μεγαλύτερο θέμα, μεγαλύτερη προδοσία και είναι ακόμα σε ισχύ γιατί δεν το θίγεται; Πως είναι δυνατόν να πηγαίνουμε για οποιοδήποτε θέμα διαπραγμάτευσης με τον Σκοπιανό πρόεδρο με τον Τούρκο πρόεδρο και να γνωρίζει ο άλλος ότι ουσιαστικά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ διότι τα απεμπολίσαμε στους ξένους και εκείνοι αποφασίζουν για εμάς; Συνεπώς οι κυβερνήσεις και όσοι γενικότερα συμμετέχουν στην Βουλή, συμμετέχουν σε μια παράνομη διακυβέρνηση της χώρας !!!

Σας το τονίζω αυτό διότι πρόκειται πρώτα ο Θεός, το εύχομαι να μπει η ΝΙΚΗ στην βουλή. Πως θα συνομιλείται εσείς με τους συναδέλφους σας βουλευτές της ΝΔ και των άλλων κομμάτων που συνειδητά γνωρίζουν ότι έχουν προδώσει την χώρα και συνεχίζουν αυτό το έργο ;

Σας ερωτώ γιατί σε πρόσφατες εκδηλώσεις της ΝΙΚΗΣ δεν ακούστηκε καθόλου να συζητάτε αυτό το θέμα της προδοτικής δανειακής σύμβασης; Εσείς αποδέχεστε όσα υπέγραψαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις εντελώς μειωδωτικά και προδοτικά για την χώρα; Τι σκοπεύεται να κάνετε για αυτό πως θα το αντιμετωπίσετε συμμετέχοντας στην Βουλή; Απαντήστε μου ξεκάθαρα παρακαλώ πολύ ;

Σας δηλώνω δημόσια ότι προσωπικά δεν αναγνωρίζω νομιμότητα σε καμία από τις κυβερνήσεις η οποία εξελέγει μετά το 2010 διότι το σύνταγμα έχει προ πολλού καταλυθεί. Βεβαίως συνεχίζω να υπακούω στου νόμους, να πληρώνω τους φόρους και οτιδήποτε μου επιβάλουν “νομίμως” όχι ως πολίτης πια, αλλά ως δούλος παροικίας. Επίσης προσφάτως με τον κατασκευασμένο σε εργαστήριο κορωνοιό αρνήθηκα με ειρηνικό τρόπο χωρίς να δημιουργήσω πρόβλημα στους συναθρώπους μου οποιοδήποτε μέτρο μου επέβαλαν να εφαρμόσω. Ο λόγος που προσήλθα στις κάλπες ήταν ότι πιστεύω ότι μπορούμε ακόμα να ενωθούμε ως λαός, ως Ρωμιοί και να αντισταθούμε στον κατακτητή, αυτή πιστεύω είναι και η τελευταία προσπάθεια να γίνει κάτι χωρίς να έχουμε μεγάλα τραγικά συμβάντα στον τόπο μας λόγω των διεθνών εξελίξεων και απαιτήσεων από τα ξένα κέντρα εξουσίας.

Στώμεν καλώς

Περιμένω την απάντησή σας ;
Μετα τιμής
Αθανάσιος Ι. Χατζής, PhD

ΥΓ: Σχετικά με το παραπάνω ερώτημα που σας έθεσα παρακαλώ πολύ να λάβετε υπόψη σας ότι στο δημοψήφισμα του 2015 ο Ελληνικός λαός με ποσοστό 61.31% απέρριψε το σχέδιο συμφωνίας των τριών θεσμών, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και όπως γνωρίζετε μετέτραψαν και πάλι αντισυνταγματικά το ΟΧΙ σε ΝΑΙ. Έστω και με αυτό το “παραπλανητικό” κατά την γνώμη μου δημοψήφισμα ο λαός επέλεξε και παρά τις κυρώσεις των τραπεζών εκείνης της εποχής με κλείσιμο των λογαριασμών να μην συνεχίσει τα παράνομα, επαχθή και επονείδιστα μνημόνια, συνεπώς και τις παράνομες δανειακές συμβάσεις που είναι από πίσω. Αυτό εξάλλου απεδείχθη και επιστημονικά από την κα Κωνσταντοπούλου με πόρισμα από επιτροπή που εξέτασε τα μνημόνια. Για αυτά μιλάει ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ; Παρακαλώ πολύ οι ομιλητές σας σε προσεχείς εκδηλώσεις να τα θέσουν ως θέμα ανάπτυξης και ενημέρωσης του λαού διότι εύκολα τα ξεχνάμε αυτά !

Share on

Αθανάσιος
WRITTEN BY
Αθανάσιος
Χατζής του Ιωάννη και της Χριστίνας