This page looks best with JavaScript enabled

Μας αγαπάνε όλοι και επιθυμούν την σωτηρία μας !!!

 ·   ·  ☕ 4 min read


Μας αγαπάνε όλοι και επιθυμούν την σωτηρία μας !!!
Κάποιος αδελφός μου έστειλε να δω μια πρόσφατη διαφήμηση για τους ΛΟΑΤΚΙ που έχει γίνει σημαία στα ΜΜΕ, σε στάσεις λεοφορείων, σε κτήρια. Το σύνθημα είναι “Η αγάπη κάνει την οικογένεια”. Και ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας το πήγε και πιο πέρα “ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΛΟΑΤΚΙ+ΠΑΙΔΙΩΝ: Μην σταματάτε να τα αγαπάτε και να τα στηρίζετε”.

Αυτά δεν μου κάνουν πια καμία απολύτως εντύπωση, γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι στο πρόγραμμα αναμόρφωσης της κοινωνίας με πρότυπα που θέτει η νέα τάξη.

Αξίζει όμως να κάνουμε μια σύγκριση με άλλα προγράμματα της νέας τάξης πραγμάτων που αφορούν το κατασκευασμένο οικουμενιστικό ρεύμα, τα μέτρα προστασίας από ιούς που αναπαράχθηκαν σε εργαστήρια, και την τεχνητή οικονομική κρίση.

Οι φωτογραφίες είναι από ιστοσελίδες που φιγουράρουν οι πρωταγωνιστές στα νεο-ταξικά προγράμματα συμμόρφωσης-αναμόρφωσης της κοινωνίας μας. Κεντρικός άξονας είναι η αγάπη προς τον πλησίον. Τι ποιο όμορφο, τι ποιο ωραίο, το δίδαξε και ο Χριστός λένε και εμείς το κάνουμε πράξη.

Μάλιστα, η συνταγή μαγειρικής η ίδια λοιπόν για όλες τις περιπτώσεις, όταν δεν λειτουργεί ο φόβος, λειτουργεί το αγαθό συναίσθημα των ανθρώπων. Τα γνωστά ο καλός μπάτσος και ο κακός μπάτσος να σε πείσουν να συμμορφωθείς. Έδώ στις φωτογραφίες μας ψαρεύουν με το καλό. Όλα για το καλό μας και για το καλό των συνανθρώπων μας. Πάμε να το δούμε…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΑΤΚΙ
Η αγάπη κάνει την οικογένεια
Μην σταματάτε να αγαπάτε τα παιδιά και να τα στηρίζετε

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ
Η αληθινή Χριστιανική Αγάπη είναι πάνω από δόγματα, χρώματα και κόμματα
Ο οικουμενισμός βρίσκεται στην καρδιά του τι σημαίνει να είσαι Χριστιανός

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
Σωτήρια επιλογή το μνημόνιο
Ψήφο στο ΠΑΣΟΚ για την σωτηρία της χώρας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΙΟΥΣ
Το να φοράμε μάσκα είναι πράξη αγάπης και αλληλεγγύης
Φορέστε Μάσκα: Ας δείξουμε αγάπη ο ένας στον άλλο προστατεύοντας τον κατ’εικόνα Θεού πλασμένο άνθρωπο
Ο εμβολιασμός είναι πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τον πλησίον
Πράξη αγάπης ο εμβολιασμός κατά του κορωνοιού
Ο εμβολιασμός είναι πράξη αγάπης- μην ακούτε ψευδοπροφήτες και λαικούς του διαδικτύου

====================================

Μάλιστα, όλοι εν χορώ συντονισμένοι, επιφανείς και αφανείς ψευτο-σωτήρες κηρύτουν από “άμβωνος” το ίδιο σύνθημα. Τα κάνουμε όλα αυτά γιατί σας αγαπάμε, γιατί θέλουμε να σας σώσουμε, γιατί θέλουμε να σας προστατέψουμε.

Και για να δούμε λίγο σας παρακαλώ και την άλλη πλευρά. Ποια άλλη, αυτών που τολμούν να διαφωνήσουν, να πάνε κόντρα σε αυτά που λένε, να τους διαψεύσουν….

Αδύνατο, καταρχήν ποιος είσαι εσύ να ορθώσεις λόγο;
Εδώ μιλάνε οι πολιτικοί άρχοντες του τόπου, οι αρχιερείς και γραμματείς και φαρισαίοι, μιλάνε οι επιστήμονες κύρους, μιλάνε όλα τα ΜΜΕ εν τυμπάνω και χορώ με όλα τα όργανα να παίζουν στην ίδια συχνότητα.

Δεύτερον αρνήσαι αυτά που λέμε, θέτεις τον εαυτό σου στο περιθώριο. Σε κατηγορούμε δημοσίως γιατί δεν αγαπάς τον πλησίον, δεν αγαπάς τους ΛΟΑΤΚΙ, δεν αγαπάς τα παιδιά τους, δεν αγαπάς τους συγγενείς και τους φίλους σου, δεν αγαπάς τους “Χριστιανούς αδελφούς” των άλλων εκκλησιών, δεν αγαπάς την χώρα σου. Δεν αγαπάς κανένα, ενώ εμείς και τους αγαπάμε και το δείχνουμε φανερά με τις πράξεις μας !!!

Μάλιστα, μας πείσατε, ή καλύτερα να πω πείσατε αυτούς που σας ακολουθούν, τους ευκολόπιστους, τους παραδόπιστους και όσους επιθυμούν να δούνε την ανωμαλία ως κανονικότητα της κοινωνίας.

Γιατί αγαπητοί μου και θα κλείσω με αυτό, όλα αυτά τα προγράμματα ομοιάζουν σε ένα και μοναδικό στόχο να αλλάξουν την κοινωνία ώστε να αποδεχτούμε εκουσίως την σκλαβιά στα πάθη μας, στις ανασφάλειές μας και στη μιζέρια και το κατάντημά μας. Το τελευταίο οχυρό είμαστε εμείς οι Ορθόδοξοι, η Εκκλησία του Χριστού. Όλα τα άλλα προπύργια της κοινωνίας, ήθη, θεσμοί, φραγμοί, δικαιοσύνη, ελευθερία, κλπ, κλπ έχουν γίνει συντρίμια.

Αυτή λοιπόν που σας γράφω πιστεύω ακλόνητα ότι είναι η αλήθεια και το άλλο είναι το ψέμα. Αλλά ως συνήθως ο πατέρας του ψεύδους το κατασκεύασε και μας το σερβίρησε τόσο περίτεχνα με τους μαστόρους του ώστε το ψέμα να φαίνεται αλήθεια και η αλήθεια ψέμα !

Στώμεν καλώς

Share on

Αθανάσιος
WRITTEN BY
Αθανάσιος
Χατζής του Ιωάννη και της Χριστίνας