This page looks best with JavaScript enabled

Η Ελλάδα δεν υποθηκεύεται ούτε με πιστόλι στον κρόταφο

 ·   ·  ☕ 3 min read

Αγαπητοί πατριώτες καλή χρονιά και ευλογημένη,

στην δανειακή σύμβαση που υπέγραψε ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, εξουσιοδοτημένος να πράττει εν λευκώ ότι κρίνεται απαραίτητο για την εξυπηρέτηση του δανείου, μεταξύ άλλων υποθήκευσε και το μέλλον της χώρας αφού δέχτηκε το άρθρο 14 παρ. 5 με το οποίο η Ελλάδα ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από τις ασυλίες προστασίας της εθνικής μας κυριαρχίας.

Δηλαδή πως όταν κάποιος δεν έχει να πληρώσει η τράπεζα του κατάσχει το αμάξι, το σπίτι, ότι έχει τέλος πάντων, μιας και είχε δεχτεί στους όρους δανεισμού να τα υποθηκεύσει έτσι και στη περίπτωση μας. Εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε να πληρώσουμε και βάλαμε υποθήκη την πατρίδα μας. Και μπορεί κάποιος με την πλύση εγκεφάλου που έχει γίνει να πει, φυσικό λοιπόν δεν είναι και αυτό αφού δεν έχουμε να πληρώσουμε, αφού δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Περνάει και αυτό μέσα σε όλα τα “αποτελεσματικά” οικονομικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση (φορολογία, μειώσεις μισθών, συντάξεων, απολύσεις, κλπ….) για να πληρώνει τόκους στους δανειστές της. Οι θυσίες του λαού για να πληρώνονται στο ακέραιο οι τόκοι και αυτοί που παίζουν στα διεθνή χρηματιστήρια.

Υπάρχει όμως τεράστια διαφορά με έναν δανειολήπτη, η πατρίδα, Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ όπως λέει και ο Μίκης Θεοδωράκης. Αυτή λοιπόν η πράξη ισοδυναμεί με αυτοκτονία της Ελλάδος και σημαίνει ότι όλοι συμφωνήσαμε ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΟΣΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Μας ρώτησε κανένας όλους εμάς αν θέλουμε να αυτοκτονήσουμε ομαδικώς με πιστόλι στον κρόταφο. Γιατί η πράξη αυτή με αυτό ισοδυναμεί. Υποθέτει αυτός που υπογράφει και αυτοί που τον βάζουν να υπογράψει, ότι τους δώσαμε και το δικαίωμα να υποθηκεύσουν και να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας για να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις, για να μην χρεοκοπήσουμε. Είναι επόμενο βέβαια ήρθε και αυτό φυσιολογικά όπως τόσα άλλα στο παρελθόν για τα οποία ο κόσμος είτε δεν γνωρίζει, είτε φρόντισαν να τα καλύψουν με τέτοιο τρόπο που να καταπίνονται εύκολα. Και φυσικά φροντίσανε ακόμα και να μας στερήσουν το δικαίωμα του δημοψηφίσματος για τα μείζονος σημασίας εθνικά θέματα.

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΗ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Εσείς ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ να γίνει έτσι, δηλαδή ΧΟΥΝΤΑ. Μετά από αυτό το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που κάνατε εις βάρος του Ελληνικού λαού δεν διαφέρετε πολύ από οποιαδήποτε μορφής φασιστικού καθεστώτος. Απόδειξη για αυτό είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν θα δει συζητηθεί ποτέ στην βουλή. Άλλα και αν υπήρχε τέτοια περίπτωση και αν ακόμα και οι 300 σας το υπέγραφαν και αν ακόμα συμφωνήσουμε όλοι οι Έλληνες πολίτες αυτού του κράτους να αποδεχτούμε αυτή την πράξη σας, πάλι δεν έχετε το δικαίωμα να υποθηκεύσετε την χώρα, να την πουλήσετε, γιατί πρωτίστως “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” και δευτερευόντως “Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”.

Δηλαδή αγώνες με αίμα που έκανε αυτός ο λαός που ήταν 400 χρόνια σκλαβωμένος στους Τούρκους και μετά με τους Βουλγάρους, Ιταλούς, Γερμανούς, και άλλους προκειμένου να έχει αυτά τα σύνορα του σημερινού Ελληνικού κράτους, ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ ΟΛΑ και τα βάλατε προς πώληση. Είναι επόμενο, περνιέστε και φέρεστε στον κόσμο ως αφεντικά όχι ως ηγέτες ενώ στην πραγματικότητα είσαστε υπάλληλοι σε άλλα αφεντικά και δεν εξουσιάζετε ούτε τον ίδιο τον εαυτό σας. Υποτιμάται τελείως αυτόν τον λαό ο οποίος δείχνει τεράστιες ανοχές λόγω της ευγενικής ψυχής που διαθέτει, απόκτημα όλων όσων πραγματικά εργάστηκαν μέσα στους αιώνες για την πνευματική αναγέννηση του τόπου και όχι για την οικονομική και εθνική υποδούλωσή του.

Share on

Αθανάσιος
WRITTEN BY
Αθανάσιος
Χατζής του Ιωάννη και της Χριστίνας