Διπλά προδομένοι και ως Έλληνες και ως Χριστιανοί
· ☕ 2 min read
Διπλά προδομένοι και ως Έλληνες και ως Χριστιανοί Ως Έλληνες εδώ και 11 χρόνια με την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας άνευ όρων και αμετάκλητα από τους πολιτικούς άρχοντες. Ως Χριστιανοί εδώ και 1 χρόνο με το κλείσιμο των ναών, με τα μέτρα που πάρθηκαν εντός του ναού και με την δίωξη των πιστών κλείνοντας τις πόρτες και κάνοντας λειτουργία μόνο ο ιερέας με τον ψάλτη. Αυτό συνεχίζουν να το πράττουν στις μέρες μας… ευτυχώς υπάρχουν εξαιρέσεις και θα συνεχίζουν να υπάρχουν… αυτούς ακολουθούμε…

Ενώπιον του Θεού, πως κρίνει ο δίκαιος κριτής !
· ☕ 2 min read
Ενώπιον του Θεού, πως κρίνει ο δίκαιος κριτής ! Λίγο πριν την τελεσιδικία του Χριστού, ακούγεται στα αυτιά δικαίων και αμαρτωλών το πείνασα, δίψασα, ξένος ήμουν, γυμνός ήμουν, ασθενής ήμουν, φυλακή ήμουν…. και άπαντες αναρωτιόνται, πότε σε είδαμε πεινασμένο, διψασμένο, ξένο, γυμνό, ασθενή και φυλακισμένο. Φοβερό αν το σκεφτούμε, η τελεσίδικη απόφαση του Χριστού βγαίνει σύμφωνα με το τι πράξαμε για τον συνάνθρωπο. Τελικά δεν καταδικάζει αυτούς στα αριστερά για τις αμαρτίες που έκαναν, ούτε επαινεί αυτούς στα δεξιά για τα χαρίσματά τους και πόσο αγίασαν.

Πόρισμα Ελλήνων Επιστημόνων από το Δίκτυο Ελληνισμού
· ☕ 3 min read
Video is stored in Facebook: click on the facebook icon to visit my wall Πόρισμα Ελλήνων Επιστημόνων από το Δίκτυο Ελληνισμού Αποσπάσματα Το σύνταγμα παραβιάζεται διαρκώς από τις κυβερνήσεις των τελευταίων δέκα ετών. Ομοίως παραβιάζεται το ευρωπαικό και το διεθνές Δίκαιο. Συνεπώς, όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια είναι παράνομα και αντισυνταγματικά καταλύοντας την Εθνική Ανεξαρτησία και την Λαική Κυριαρχία. Αυτό είναι το βαρύτερο κακούργημα όλων των εποχών στην ιστορία της ανθρωπότητας, το οποίο δημιουργεί την αντίστοιχη σε βαρύτητα υποχρέωση αυτεπάγγελτης δίωξης εκ μέρους των αρμόδιων Αρχών.

Νους και Καρδία - Διανόηση και Αγάπη
· ☕ 2 min read
Video is stored in Facebook: click on the facebook icon to visit my wall Νους και Καρδία - Διανόηση και Αγάπη Ολιγόλεπτη ομιλία-σχόλιο του π. Λουκά του Φιλοθείτη για την διάκριση μεταξύ της ανθρώπινης σοφίας-γνώσεως και της Θεογνωσίας. (καλεσμένος της σχολής γονέων, ανοικτό πανεπιστήμιο Κατερίνης, το απόσπασμα είναι σχόλιο στην αξιόλογη ομιλία του π. Θεόδωρου Ζήση με τίτλο “Οι πατέρες της Εκκλησίας και η σημασία τους”)

ἔρως ἔρωτι νικᾶται
· ☕ 1 min read
ἔρως ἔρωτι νικᾶται Ένας έρωτας, νικιέται από έναν άλλο, μεγαλύτερο έρωτα. Το ερώτημα είναι με τι ή με ποιον ερωτεύεσαι; Και αν αυτός ο έρωτας είναι εφήμερος με τι ή με ποιον αντικαθίσταται;

Το μεγαλύτερο φως μες στους αιώνες...
· ☕ 1 min read
Το μεγαλύτερο φως μες στους αιώνες… Το μεγαλύτερο φως μες στους αιώνες δεν το χύνουν τα κιλοβάτ αλλά τα π υ ρ π ο λ η μ έ ν α κορμιά των μ α ρ τ ύ ρ ω ν - (Οι Αρχιτέκτονες του τρόμου, εκδ. Δωρικός, 4η έκδ., Αθήνα 1976, σελ. 68)

Για τον επίδοξο άρχοντα, δικαστή των Ελλήνων...
· ☕ 2 min read
Για τον επίδοξο άρχοντα, δικαστή των Ελλήνων… Όταν ο Μωυσής με όλη του την δύναμη και μεγαλοπρέπεια ως υιός της θυγατέρας του Φαραώ σκότωσε έναν Αιγύπτιο που καταπίεζε έναν Ισραηλίτη πίστευε ότι ο λαός του θα καταλάβαινε ότι ο Θεός ήθελε να τους απελευθερώσει μέσω αυτού, εκείνοι όμως δεν το συνειδητοποίησαν. Και στη συνέχεια όταν τους είδε να φιλονικούν, προσπάθησε να τους συμφιλιώσει λέγοντας τους ότι είναι αδέρφια και δεν πρέπει να μαλώνουνε.

Η επέτειος του 1821 και το Γελαστό παιδί του Μίκη Θεοδωράκη...
· ☕ 2 min read
Η επέτειος του 1821 και το Γελαστό παιδί του Μίκη Θεοδωράκη… Το δικό μας γελαστό παιδί είναι τα παιδιά μας, τα Ελληνόπουλα που δεχτήκαμε να τα σκλαβώσουν φορώντας τους το φίμωτρο και κρύφτηκε το γέλιο των αθώων…. “Αλίμονο στους αγώνες που κρέμονται από τα χαρτιά. Το γένος δεν χρειάζεται τα χαρτιά κανενός για τη λευτεριά του. Έχετε πίστη; Έχετε καρδιά; Αλλιώς καθίστε εκεί που κάθεστε. Ραγιάδες εσείς, ραγιάδες και τα παιδιά σας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας - Παπαφλέσσας”

Το πρόβλημα στην ρίζα του - Η ενότητα
· ☕ 4 min read
Το πρόβλημα στην ρίζα του - Η ενότητα Ας ξεκινήσω σήμερα τον προβληματισμό μου με πολλά ερωτήματα. Τι είναι αυτό που μας ενώνει σήμερα ως ανθρώπους; Ζούμε κάτω από την ίδια στέγη; Εργαζόμαστε στον ίδιο χώρο; Μιλάμε την ίδια γλώσσα; Κατοικούμε στην ίδια χώρα; Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα; Υπηρετούμε τον ίδιο σκοπό; Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα; Μεγαλώσαμε με τις ίδιες αξίες; Υιοθετήσαμε τις ίδιες αντιλήψεις και πιστεύω για τον κόσμο, για τον Θεό; Μήπως τελικά τίποτα από όλα αυτά, απλά το γεγονός ότι γεννηθήκαμε άνθρωποι και όχι κτήνη;

Το δικό μας έπος του '21,
· ☕ 2 min read
Το δικό μας έπος του ‘21, 2010-2021 είκοσι και ένα χρόνια σκλαβωμένοι και συνεχίζουμε… ΕΡ1: Αναγνωρίζεται ότι η εθνική κυριαρχία παραχωρήθηκε από το 2010 και το Ελληνικό σύνταγμα καταστρατηγήθηκε πολλάκις δια της επιβολής οικονομικών (μνημόνια), γεωπολιτικών(Μακεδονικό, λαθρομετανάστες) παράνομων νόμων, από παράνομες κυβερνήσεις χωρίς ποτέ να ρωτηθεί ο πολίτης (και όταν ακόμα ρωτήθηκε τον αγνόησαν); ΕΡ2: Αναγνωρίζεται ότι εδώ και ένα χρόνο τα ατομικά δικαιώματα και οι ελευθερίες του πολίτη καταπατήθηκαν δια της επιβολής αμφίβολων, αμφισβητήσιμων μέτρων προστασίας κατά του κορωνοιού (μάσκα, κλείσιμο Ναών, απαγόρευση κυκλοφορίας, κλείσιμο σχολείων) χωρίς να υπάρχει ουσιαστική ενημέρωση του πολίτη;

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ
· ☕ 2 min read
ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ Το γράμμα ενός φοιτητή προς Αρχιερείς και κυβέρνηση. (Του φοιτητή Μηχανολογίας Μπέη Γεωργίου) Άγιοι Αρχιερείς, Την ευχή σας! Μετά από πολύ σκέψη και προσευχή πήρα το θάρρος να γράψω αυτές τις λίγες γραμμές οι οποίες αποτελούνται από κάποια εύλογα ερωτήματα -σχετικά με την Πίστη μας- που μου δημιουργήθηκαν όλη αυτήν την περίοδο του εγκλεισμού. Ενδεχομένως να θεωρήσετε πως το κείμενό μου αποτελεί κάποιου είδους διδασκαλία ή καθοδήγηση.

Περί προστίμων για τις μάσκες και τα μέτρα....
· ☕ 1 min read
Κορωνοϊός - ΣτΕ: «Παγώνουν» τα πρόστιμα των 300 ευρώ μέχρι να κριθεί η συνταγματικότητά τους: cnn.gr Περί προστίμων για τις μάσκες και τα μέτρα…. Υπάρχουν ήδη δεδικασμένες αποφάσεις συμπολιτών μας που αθωώθηκαν για την μη τήρηση μέτρων (βλ. σχόλια). Χρησιμοποίησαν πλήθος επιχειρημάτων για να αποδείξουν την αθωότητά τους. Στηρίζονται σε παλαιότερες μηνύσεις που έγιναν για εσχάτη προδοσία, στην κατάλυση του Ελληνικού συντάγματος βιαίως, σε ατομικά δικαιώματα που έχει ο πολίτης διεθνώς και σε επιστημονικά τεκμηριωμένες ενστάσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα των μέτρων που λαμβάνονται για τον κορωνοιό.

δεῖ γὰρ καὶ αἱρέσεις ἐν ὑμῖν εἶναι, ἵνα οἱ δόκιμοι φανεροὶ γένωνται ἐν ὑμῖν - π. Γεώργιος Καψάνης
· ☕ 1 min read
Video is stored in Facebook: click on the facebook icon to visit my wall “δεῖ γὰρ καὶ αἱρέσεις ἐν ὑμῖν εἶναι, ἵνα οἱ δόκιμοι φανεροὶ γένωνται ἐν ὑμῖν - π. Γεώργιος Καψάνης” Ο Άγιος Θεός από τον πόλεμο που κάνει ο διάβολος κατά της Εκκλησίας τελικά βγάζει καλό. Οι Ορθόδοξοι στερεώνονται στην πίστη, αναδεικνύονται νέοι μάρτυρες και ομολογητές, μεγάλοι θεολόγοι και υπερασπιστές της Ορθοδόξου πίστεως. Τώρα λοιπόν που η Αγία μας Εκκλησία πολεμάται από τον αθεισμό, την σαρκολατρία, τις αιρέσεις, τώρα που υπάρχει σύγχηση και τόσες πλάνες, τώρα είναι η ώρα που θα φανούν οι αληθινοί και Ορθόδοξοι Χριστιανοί και αγωνιστές και ομολογητές της ορθοδόξου πίστεώς μας.

Ελληνική και παγκόσμια δικτατορία για τους εξής λόγους
· ☕ 2 min read
Video is stored in Facebook: click on the facebook icon to visit my wall Ελληνική και παγκόσμια δικτατορία για τους εξής λόγους: Όλα τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα, όλη η επιχειρηματολογία, όλη η ορολογία σε όλο τον κόσμο είναι καρμπόν. Όσοι υλοποιούν και εφαρμόζουν τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα νίπτουν τα…. χείρας τους λέγοντας την φράση που ενδημεί στα ολοκληρωτικά καθεστώτα: «εγώ εντολές εκτελούσα» (βλ.

Το οπλοστάσιο της Εκκλησίας - Γέροντας Δωρόθεος
· ☕ 1 min read
Γέροντα Δωρόθεος (6o Ψηφιακό Άρχονταρίκι): youtube.com Το οπλοστάσιο της Εκκλησίας - Γέροντας Δωρόθεος Πρέπει το ορθόδοξο πλήρωμα να γίνει πιο αγωνιστικό, να πάψει να είναι ορθόδοξο του καναπέ και να γίνει ορθόδοξο του προσευχηταρίου, της μετάνοιας, της παράκλησης, των Χαιρετισμών, του ψαλτηρίου, της αυτοσχέδιας προσευχής. Σχολιασμός 01: 2021-02-08 08:25:46 Σχόλιο στο Facebook: 10225076461727233_10225076467567379 Σε άλλα σημεία της ομιλίας του αναφέρει: “Πρέπει να υπογραμμίσουμε την ενότητα της Εκκλησίας και την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να νικήσουμε…”

Ισορροπία σε τεντωμένο σχοινί
· ☕ 1 min read
Ισορροπία σε τεντωμένο σχοινί Ο Χριστιανός είναι πολίτης του κόσμου αλλά ταυτόχρονα επιζητεί την πολιτεία του Θεού οὐ γὰρ ἔχομεν ὧδε μένουσαν πόλιν, ἀλλὰ τὴν μέλλουσαν ἐπιζητοῦμεν - Προς Εβραίους ΚΕΦ.ΙΓ, στιχ14 Η ισορροπία είναι λεπτή, από την μια έχεις θρησκοληψία-χριστιανισμό, και από την άλλη εθνικισμό. Κάντε μια αναγωγή στις μέρες μας σε δεξιόστροφα και αριστερόστροφα κόμματα και κινήματα. Η Πολιτεία μαζί με την Εκκλησία για τον Χριστιανό πολίτη είναι μια ενότητα αδιάσπαστη.

Τι μας απέμεινε ;
· ☕ 3 min read
Τι μας απέμεινε ; Αναρωτιέμαι και εγώ όπως ο Βασίλης Σπύρου, ο Σταύρος ο Βιτάλης και άλλοι αυτό το “όταν καταλάβει ο Ελληνικός λαός…”. Κάντε μια βόλτα έξω, κοιτάξτε γύρω σας δέστε αυτόν τον λαό να έχει σκύψει όπως το σκυλί με το λουρί στον λαιμό και την μάσκα που του φόρεσαν, χάνοντας έτσι τελείως το πρόσωπο, την ταυτότητά του. Γελάει η νέα τάξη πραγμάτων, ευχαριστιέται και ο μισάνθρωπος, ο αρχηγός τους, που μας βλέπει όπως ακριβώς μας έβλεπαν πάντοτε, ως κτήνη.

Εκκλησία και η παρούσα κρίση
· ☕ 1 min read
Εκκλησία και η παρούσα κρίση Ο Σεβ. Κυθήρων Σεραφείμ σε διάλογο και ζώσα επικοινωνία με συνειδητά μέλη της ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος. Μια συζήτηση που θέτει το δάχτυλο επί τον τύπον των ήλων. Μια συζήτηση κατά την άποψη μου σταθμός για την Εκκλησία της Ελλάδος και για τον τόπο μας. Ο αληθινός επίσκοπος, ο στοργικός πατέρας στη θέση που αρμόζει, να αφουγκράζεται την αγωνία, τον προβληματισμό και την δυσαρέσκεια των παιδιών του.

O αετός και το κοράκι
· ☕ 1 min read
O αετός και το κοράκι Το μόνο πουλί που τολμά να τσιμπήσει ένα αετό είναι το κοράκι. Το κοράκι κάθεται στην πλάτη του αετού και δαγκώνει το λαιμό του. Ο αετός δεν ανταποκρίνεται, ούτε πολεμάει με το κοράκι. Αντίθετα ανοίγει τα φτερά του κι αρχίζει να ανεβαίνει ψηλά. Όσο ψηλότερα είναι η πτήση τόσο πιο δύσκολα είναι να αναπνεύσει το κοράκι και τελικά το κοράκι πέφτει λόγω έλλειψης οξυγόνου.

Οι οπλαρχηγοί και οι αγωνιστές του 2021
· ☕ 1 min read
Οι οπλαρχηγοί και οι αγωνιστές του 2021 Είναι αυτοί που θα σηκώσουν τα πνευματικά όπλα του Φωτός και θα φανούν άξιοι των περιστάσεων εμπνέοντας και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους για ενότητα και αγώνα για του Χριστού την πίστη, για το καλό του έθνους μας και για την ελευθερία της πατρίδος μας. Στώμεν καλώς

Προς τους αδελφούς και συμπατριώτες, ιδιαιτέρως προς τον εκλεκτό και αγαπητό αδερφό Γεώργιο Παύλο, χαίρεται εν Χριστώ,
· ☕ 5 min read
Προς τους αδελφούς και συμπατριώτες, ιδιαιτέρως προς τον εκλεκτό και αγαπητό αδερφό Γεώργιο Παύλο, χαίρεται εν Χριστώ, Στις πρόσφατες αναρτημένες διαδικτυακές επικοινωνίες άκουσα με μεγάλο ενδιαφέρον εισηγήσεις, προτάσεις, από επιφανή και καταξιωμένα πρόσωπα της κοινωνίας μας, αλλά και από απλούς πολίτες για το τι μπορούμε να κάνουμε στις μέρες μας. Αποφάσισα να γράψω δύο λόγια, με παρότρυνε κάτι μέσα μου εύχομαι να πιάσουν τόπο. Είναι παρήγορο να βλέπεις ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που προσπαθούν να μείνουν άνθρωποι και ακόμα περισσότερο υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τολμούν να ομολογήσουν την αλήθεια και η αλήθεια οδηγεί στον Χριστό.

Οι αγέννητοι και οι νεκροί
· ☕ 1 min read
Οι αγέννητοι και οι νεκροί « Γνῶμες, καρδιές, ὅσοι Ἕλληνες, ὅ,τι εἶστε, μὴν ξεχνᾶτε, δὲν εἶστε ἀπὸ τὰ χέρια σας μονάχα, ὄχι. Χρωστᾶτε καὶ σὲ ὅσους ἦρθαν, πέρασαν, θὰ ‘ρθοῦνε, θὰ περάσουν. Κριτές, θὰ μᾶς δικάσουν οἱ ἀγέννητοι, οἱ νεκροί. » Κωστής Παλαμάς

World Doctors Alliance - About vaccines and false pandemic
· ☕ 21 min read
DOCTOR’S SPEAK OUT ON THE NEW COVID – 19 VACCINE – Thrive Spine Center: thrivespinecenter.com World Doctors Alliance - About vaccines and false pandemic Dr. Andrew Kaufman | Medical Doctor & Forensic Psychiatrist from the USA Dr. Hilde De Smet | Medical Doctor from Belgium Dr. Nils R Fosse | Medical Doctor from Norway Dr. Elizabeth Evans | Medical Doctor from the UK Dr. Mohammad Adil | Medical Doctor from the UK Dr.

Αυτοί που δεν φοβούνται να πούνε την αλήθεια...
· ☕ 2 min read
Video is stored in Facebook: click on the facebook icon to visit my wall Αυτοί που δεν φοβούνται να πούνε την αλήθεια… Dr. Andrew Kaufman | Medical Doctor & Forensic Psychiatrist from the USA Dr. Hilde De Smet | Medical Doctor from Belgium Dr. Nils R Fosse | Medical Doctor from Norway Dr. Elizabeth Evans | Medical Doctor from the UK Dr. Mohammad Adil | Medical Doctor from the UK Dr.

Περί εμβολίων και COVID19 π. Στυλιανoύ Καρπαθίου
· ☕ 5 min read
Ανοικτή Επιστολή Προς την Αγία και Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, π. Στυλιανού Εμμ. Καρπαθίου - ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: ekklisiaonline.gr Περί εμβολίων και COVID19 π. Στυλιανoύ Καρπαθίου Ας θυμηθούν κάποιοι ότι στην Εκκλησιαστική Ιστορία μνημονεύουμε τους ομολογητές της πίστεως, οι άλλοι όλοι είναι στην χειρότερη των περιπτώσεων νεκροί και ξεχασμένοι Αποσπάσματα από την μακροσκελή επιστολή του (βλ. σύνδεσμο) προς την Αγία και Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος (15 Ιανουαρίου 2021)

Περί εμβολίων και COVID19
· ☕ 3 min read
Είναι ντροπή να λένε μόνο με εμβόλιο θα λήξει η πανδημία: iskra.gr Περί εμβολίων και COVID19 Ο Dr Sucharit Bhakdi είναι Γερμανός ανοσολόγος. Είναι ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μάιντς, όπου διετέλεσε πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής επί 21 έτη, από το 1991 έως το 2012. Την ίδια αυτή περίοδο διετέλεσε αρχισυντάκτης του επιστημονικού περιοδικού Ιατρική Μικροβιολογία και Ανοσολογία. Επιγραμματικά, τα βασικά σημεία της ομιλίας του Δρ Μπακντί:

Ο 'Αρχοντας
· ☕ 2 min read
Photos from Athanassios Hatzis's post: Ο ‘Αρχοντας Κατά μια έννοια, για αυτήν σας γράφω, ο Αγ. Αντώνιος ήταν μέγας άρχοντας της του Χριστού Εκκλησίας. Αλλά ποιος είναι ο άρχοντας; Σίγουρα όχι αυτός τον οποίο ο μισόκαλος διέστρεψε στον νου και την καρδιά ώστε να βασανίζει τους ανθρώπους που έχει στις υπηρεσίες του. Ακόμα και αυτή η λέξη, “άρχοντας” έχασε το νόημά της και σήμερα έχει νόημα μόνο αναφορικά με τους πλούσιους, με τους ισχυρούς, με αυτούς που διοικούν σε ψηλά αξιώματα.

Τῶν ὑπὲρ πίστεως καὶ πατρίδος ἀγωνισαμένων καὶ πεσόντων
· ☕ 1 min read
Τῶν ὑπὲρ πίστεως καὶ πατρίδος ἀγωνισαμένων καὶ πεσόντων Τῶν μακαρίων καὶ ἀοιδίμων κτιτόρων, ἀνακαινιστῶν καὶ ἀφιερωτῶν τοῦ ἱεροῦ Ναοῦ τούτου, τῶν ὑπὲρ πίστεως καὶ πατρίδος ἀγωνισαμένων καὶ πεσόντων καὶ πάντων τῶν ἐπ᾿ ἐλπίδι ἀναστάσεως ζωῆς αἰωνίου, κεκοιμημένων πατέρων καὶ ἀδελφῶν ἡμῶν, μνησθείη Κύριος ὁ Θεὸς ἐν τῇ Βασιλείᾳ αὐτοῦ πάντοτε· νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. - Θ. Λειτουργία Ι. Χρυσοστόμου ευχή ιερέα στην Μεγάλη Είσοδο

Το κόμμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη
· ☕ 1 min read
Το κόμμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη Τον ρωτήσανε σε ποιο κόμμα ανήκει; Αν είναι ρωσόφιλος, γαλλόφιλος ή αγγλόφιλος. Και εκείνος απάντησε: Εγώ είμαι θεόφιλος, γιατί μόνο ο Θεός μου αγαπά την πατρίδα μου και μόνο ο Θεός μου με βοηθάει. Σχολιασμός 01: 2021-01-11 15:16:38 Σχόλιο στο Facebook: 10224821352629665_10224822159569838 Και το πως αντάμειψε η “Ελληνική πολιτεία” τον γέρο του μωριά για τους αγώνες του για την ελευθερία της πατρίδος είναι γνωστό.

Τίς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἡμῶν;
· ☕ 1 min read
Τίς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἡμῶν; Σὺ ἐξέτεινας τὸν οὐρανὸν ὡσεὶ δέῤῥιν, σὺ ἐστερέωσας τὴν γῆν ἐπὶ τῶν ὑδάτων, σὺ περιετείχισας τὴν θάλασσαν ψάμμῳ, σὺ πρὸς ἀναπνοὰς τὸν ἀέρα ἐξέχεας, Ἀγγελικαὶ Δυνάμεις σοὶ λειτουργοῦσιν, οἱ τῶν Ἀρχαγγέλων χοροὶ σὲ προσκυνοῦσι, τὰ πολυόμματα Χερουβίμ, καὶ τὰ ἑξαπτέρυγα Σεραφὶμ κύκλῳ ἱστάμενα καὶ περιϊπτάμενα, φόβῳ τῆς ἀπροσίτου σου δόξης κατακαλύπτεται. Σὺ γὰρ Θεὸς ὢν ἀπερίγραπτος, ἄναρχός τε καὶ ἀνέκφραστος, ἦλθες ἐπὶ τῆς γῆς, μορφὴν δούλου λαβών, ἐν ὁμοιώματι ἀνθρώπων γενόμενος, οὐ γὰρ ἔφερες, Δέσποτα, διὰ σπλάγχνα ἐλέους σου, θεάσασθαι ὑπὸ τοῦ διαβόλου τυραννούμενον τὸ γένος τῶν ἀνθρώπων, ἀλλ’ ἦλθες καὶ ἔσωσας ἡμᾶς.

Μια μπόρα θα είναι...
· ☕ 1 min read
Μια μπόρα θα είναι… Μπορεί να ξεράθηκε η ελιά, αλλά θα πετάξει νέα βλαστάρια. Υπάρχει μια μερίδα Χριστιανών, στους οποίους αναπαύεται ο Θεός. Υπάρχουν ακόμη οι άνθρωποι του Θεού, οι άνθρωποι της προσευχής και ο Καλός Θεός μας ανέχεται, και πάλι θα οικονομήσει τα πράγματα. Αυτοί οι άνθρωποι της προσευχής μας δίνουν ελπίδα. Μή φοβάσθε. Περάσαμε σαν έθνος τόσες μπόρες και δεν χαθήκαμε, και θα φοβηθούμε την θύελλα που πάει να ξεσπάσει; Ούτε τώρα θα χαθούμε.

Κάλαντα πρωτοχρονιάς -
· ☕ 2 min read
Παλαιά Κάλαντα Πρωτοχρονιάς: youtube.com Κάλαντα πρωτοχρονιάς - Οι στροφές που ακόμα να τις μάθουμε και δεν τις γνωρίζουμε Και νέον έτος αριθμεί την του Χριστού περιτομή και η μνήμη του Αγίου Ιεράρχου Βασιλείου. Του χρόνου μας αρχή καλή και ο Χριστός μας προσκαλεί την κακία ν’ αρνηθούμε μ’ αρετές να στολιστούμε. Να ζούμε βίον τέλειον κατά το ευαγγέλιον με αγάπη με ειρήνη και με τη δικαιοσύνη.

Πάσα πνοή αινεσάτω τον Κύριον
· ☕ 1 min read
Πάσα πνοή αινεσάτω τον Κύριον Μια ευχή για το 2021, ίσως μια δύσκολη χρονιά για όλους. Και επειδή οι περισσότεροι από εμάς, ιεροψάλτες και μη, απέχουν παρασάγγας από αυτή την πνευματική-σωματική κατάσταση να μια εναλλακτική πολλή χρήσιμη προσέγγιση… Υποδεικνύω σε ασθενείς μου πολύ συχνά να έρθουν σε συνειδητή επαφή με την αναπνοή τους. Ένας απλός τρόπος να το κάνουμε όλοι αυτό είναι να αναπνεύσουμε αργά και βαθιά ενώ παράλληλα κλείνουμε και τα δύο αυτιά με τα μικρά μας δάχτυλα.

Η Γέννηση του Χριστού - φορητή εικόνα
· ☕ 1 min read
Η Γέννηση του Χριστού - φορητή εικόνα Βυζαντινό Μουσείο Αθήνας, 15ος αιώνας Κάτι που ίσως δεν είχατε προσέξει… Ο Χριστός γεννήθηκε σε σπήλαιο και ετάφη πάλι σε σπήλαιο Τι σημαίνει αυτό, ας θυμηθούμε το τροπάριο… “Θανάτου εορτάζομεν νέκρωσιν, Άδου την καθαίρεσιν, άλλης βιοτής, της αιωνίου, απαρχήν και σκιρτώντες υμνούμεν τον αίτιον, τον μόνον ευλογητόν των πατέρων Θεόν και υπερένδοξον” Ο Χριστός όπως λέει ο Αγ. Πορφύριος μας πέρασε από τον θάνατο στην Ζωή.

Attention, deep fake videos are getting terrifyingly real !!
· ☕ 1 min read
Deepfake Videos Are Getting Terrifyingly Real I NOVA I PBS: youtube.com Attention, deep fake videos are getting terrifyingly real !!! Σχολιασμός 01: 2020-12-17 19:14:43 Σχόλιο στο Facebook: 10224635518183920_10224635536984390 Deep fakes real consequences… Here is how technology works behind the fake. “The camera never lies” cannot be true… https://youtu.be/dMF2i3A9Lzw

Περί πατριωτικών κινημάτων ο Λόγος
· ☕ 3 min read
Το Ρωμαίικο Έθνος: athanassios.gr Περί πατριωτικών κινημάτων ο Λόγος Για του Χριστού την πίστη και της πατρίδος την ελευθερία ! Δύο σημεία θα θίξω. Πρώτον ένα αληθινά δημοκρατικό πολίτευμα για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται θεμέλιο και αυτό ήδη σωστά είναι τοποθετημένο (εις το όνομα της Αγίας Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος). Αυτό για όσους δεν γνωρίζουν είναι συστατικό της ταυτότητας του Ελληνικού έθνους ΜΑΣ. Όσοι δεν το αναγνωρίζουν, δεν το θέλουν, δικαίωμά τους να έχουν άλλη ταυτότητα, αλλά να μην προσπαθούν να αλλάξουν την δική μας ταυτότητα.

Η ετυμολογία της λέξης άνθρωπος
· ☕ 1 min read
Η ετυμολογία της λέξης άνθρωπος άνω + αθρώ(-εω) + ωψ(ωπός) αθρώ (-εω): 1. βλέπω, παρατηρώ, θεώμαι. 2 εξετάζω νοερώς. 3 αντιλαμβάνομαι. ωψ(ωπός)= 1. όμμα, οφθαλμός.2 όψις, πρόσωπον (Δ. Δημητράκου, Ορθογραφικό Λεξικό) Ο φιλοκαλικός πατήρ Όσιος Πέτρος ο Δαμασκηνός γράφει : η δε Ελλάς πάλιν εκ του άνω αθρείν ετυμολογεί τον άνθρωπον Φιλοκαλία, εκδ. οίκος ΑΣΤΗΡ, τόμος Τρίτος, σελ. 165 , έτος 1976. Άλλοι μελετητές υποστηρίζουν, μάλλον λανθασμένα, ότι είναι από το

Athanassios Hatzis
· ☕ 1 min read
Athanassios Hatzis: Σχολιασμός 01: 2020-12-13 15:42:40 Σχόλιο στο Facebook: 10224601846702154_10224606805906131 Μπράβο βρε Μιχάλη αετός είσαι το κατάλαβες ότι όντως κρατάω χαρταετό. Η φωτογραφία είναι επεξεργασμένη για να εξαφανίσω τον σπάγκο. Αλλά το νόημα είναι άλλο….

Η απομόνωση του ατόμου
· ☕ 1 min read
Το πείραμα Covid-19. Απομόνωση, έλεγχος, χειραγώγηση, απαγορεύσεις. - Ελευθεροτυπία: eleftherotypia.gr Η απομόνωση του ατόμου Το κοινωνικό πείραμα της πανδημίας, η επιβολή της μάσκας, τα μέτρα με τις σωρηδόν απαγορεύσεις, η πληρωμένη ενημέρωση μέσω των ΜΜΕ, οι κοινωνικές αποστάσεις, ο έλεγχος των ειδήσεων στο διαδίκτυο, η ποινικοποίηση στην διαφορετική άποψη, το νέο μοντέλο στην κοινωνία της πληροφορίας, το τηλεμάθημα, η εξ αποστάσεως εργασία, φέρνουν ένα νέο κοινωνικό μοντέλο.

Ave Verum Corpus
· ☕ 2 min read
Ave Verum Corpus “Ave verum corpus” is a short Eucharistic chant that has also been set to music by various composers. It dates from the 14th century and is attributed to Pope Innocent VI LATIN: Ave Verum Corpus natum de Maria Virgine EN: Hail, truly born body of the Virgin Mary LATIN: Vere passum, immolatum EN: who has truly suffered, and was sacrificed LATIN: In cruce pro homine

The great reset of our global society...
· ☕ 1 min read
Video is stored in Facebook: click on the facebook icon to visit my wall The great reset of our global society… The need for global cooperation and this acceleration of change will both be drivers of the great reset. Think global act local… And I believe that the real test case for this approach can be the vaccine ! Ursula Gertrud von der Leyen is a German politician and the President of the European Commission since 1 December 2019

Unesco - Universal Declaration on the Human Genome and Human Rights
· ☕ 2 min read
Universal Declaration on the Human Genome and Human Rights: UNESCO: portal.unesco.org Unesco - Universal Declaration on the Human Genome and Human Rights 11 November 1997 (extracts) A. Human dignity and the human genome Article 4 The human genome in its natural state shall not give rise to financial gains Article 5 (a) Research, treatment or diagnosis affecting an individual’s genome shall be undertaken only after rigorous and prior assessment of the potential risks and benefits pertaining thereto and in accordance with any other requirement of national law.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ
· ☕ 1 min read
ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ Τα τετράποδα έχουν το δικαίωμα να βγούνε να περπατήσουν, ο άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να βγει και να πάει στην Εκκλησία - π. Ματθαίος Μην μας περνάνε για τετράποδα που μας σέρνουν με το λουρί. Έχουμε αξιοπρέπεια, έχουμε ήθος και έχουμε και μυαλό, έχουμε και φωνή - π. Ματθαίος ΑΞΙΟΣ !!! Σχολιασμός 01: 2020-12-07 17:36:24 Σχόλιο στο Facebook: 10224562981970560_10224562990130764

Η Αγ. Βαρβάρα, η προστάτης της ομώνυμης περιοχής του Π. Φαλήρου
· ☕ 1 min read
Η Αγ. Βαρβάρα, η προστάτης της ομώνυμης περιοχής του Π. Φαλήρου Κάτι που μόλις έμαθα. Η Αγία απεικονίζεται να κρατάει ποτήρι στο χέρι της και όπως αναφέρει η παράδοση είναι γιατί δεν θέλει να στερηθούν οι ετοιμοθάνατοι την Θ. Κοινωνία. Επίσης αν δεν το γνωρίζεται, Η Αγία Βαρβάρα συνδέθηκε με τη θεραπεία λοιμωδών νοσημάτων και περισσότερο της ευλογιάς, αλλά και των Νοσοκομείων που περιθάλπουν τους εν λόγω ασθενείς.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
· ☕ 5 min read
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗ Μητροπολίτου Μεσογαίας & Λαυρεωτικής Νικολάου 1.12.2020 Διαβάζει κανείς ότι στην Αγγλία ανοίγουν οι εκκλησίες για τα Χριστούγεννα. Μαζί με όλες και οι Ορθόδοξες. Από σήμερα και η Ιρλανδία επιτρέπει 50 πιστούς στις λειτουργίες. Στην Ολλανδία δεν έκλεισαν καθόλου στη δεύτερη φάση, και ας υπήρξε τεράστια έκρηξη κρουσμάτων και θυμάτων της πανδημίας. Το ίδιο στην Πολωνία, καίτοι κι εδώ η κατάσταση υπήρξε πολύ δριμύτερη από ό,τι στην Ελλάδα.

Τα συναισθήματα και οι σκέψεις μας μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τον τρόπο που το νερό κρυσταλλώνεται
· ☕ 4 min read
Η δομή του νερού επηρεάζεται από τα συναισθήματά μας - Προϊόντα της Φύσης: proionta-tis-fisis.com Τα συναισθήματα και οι σκέψεις μας μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τον τρόπο που το νερό κρυσταλλώνεται «Αν θέλετε να βρείτε τα μυστικά του σύμπαντος, σκέφτείτε τα σαν ενέργεια, συχνότητα και δονήσεις.» – Νίκολα Τέσλα «Αυτό που ονομάζουμε ύλη είναι ενέργεια, της οποίας η δόνηση έχει μειωθεί τόσο ώστε να είναι αντιληπτή στις αισθήσεις.

Οι μακροχρόνιες επιπτώσεις από τα lockdown...
· ☕ 1 min read
Video is stored in Facebook: click on the facebook icon to visit my wall Οι μακροχρόνιες επιπτώσεις από τα lockdown… Από τον καθηγητή Επιδημιολογίας, Ιατρικής και Στατιστικής του πανεπιστημίου Στάνφορντ των ΗΠΑ Γιάννη Ιωαννίδη και διευθυντή του Κέντρου Έρευνας Πρόληψης του ίδιου πανεπιστημίου. Το πεντάλεπτο απόσπασμα είναι από την εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη αντιθέσεις, όλη η συζήτηση εδώ https://youtu.be/5txdE8mpH0g Σχολιασμός 01: 2020-12-01 08:39:00 Σχόλιο στο Facebook: 10224515779870537_10224515802751109

Ηγάπησαν οἱ ἄνθρωποι μᾶλλον τὸ σκότος ἢ τὸ φῶς
· ☕ 1 min read
Ηγάπησαν οἱ ἄνθρωποι μᾶλλον τὸ σκότος ἢ τὸ φῶς Ομοιάζει η κοινωνία μας σήμερα με σκοτεινό δωμάτιο, χωρίς φως. Ο νους πολλών συνανθρώπων μας είναι σκοτισμένος, στην κατάσταση αυτή σκοντάφτει ο ένας πάνω στον άλλο, σε αντικείμενα, σε καταστάσεις. Υπάρχει βέβαια η λύση, ανοίγεις το παράθυρο να μπει το φως, πατάς τον διακόπτη να περάσει το ρεύμα από το καλώδιο να ανάψει την λάμπα. Αν είσαι τυφλός ζήτα από κάποιον που βλέπει να σε βοηθήσει, αλλά…

Μή μετέχων των εν τέλει βουλευμάτων αυτής...
· ☕ 1 min read
Μή μετέχων των εν τέλει βουλευμάτων αυτής… Λουκά δέ και Κλεόπα, συμπορευόμενος ωμίλεις, και ομιλών, ουκ ευθέως σε’αυτόν φανεροίς; Διό και ονειδίζη, ώς μόνος παροικών εν Ιερουσαλήμ, και μή μετέχων των εν τέλει βουλευμάτων αυτής - Απόσπασμα από το Ε’ Αναστάσιμο εωθινό δοξαστικό ιδιόμελον. Ποίημα Λέοντος βασιλέως του σοφού Ο Χριστός λοιπόν ως ΜΟΝΟΣ ΠΑΡΟΙΚΩΝ ΕΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, και ο οποίος ΔΕΝ ΜΕΤΕΙΧΕ ΤΩΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΩΝ αυτής…

ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ'ΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ
· ☕ 1 min read
ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ’ΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΣΤΙΧΟΙ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Και όταν έρθουν οι καιροί Που θα’χει σβήσει το κερί στη καταιγίδα ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ γιατί αν γλυτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα Σχολιασμός 01: 2020-11-20 18:46:05 Σχόλιο στο Facebook: 10224435248097293_10224435253537429 Ήρθαν και μας τα λένε απ’έξω και ΑΝΑΚΑΤΑΤΩΤΑ 02: 2020-11-20 18:48:39 Σχόλιο στο Facebook: 10224435248097293_10224435265297723 «Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει».

Geronta Ephraim’s 18 Monasteries are offering a 3-day strict fast for us and our nations
· ☕ 3 min read
Geronta Ephraim’s 18 Monasteries are offering a 3-day strict fast for us and our nations Hello my dear Brothers and Sisters in Christ Jesus! May our Most Beloved Panaghia embrace your dear souls, with her divine motherly affection! The statement below is a valid one, as the sisters here at St. Paraskevi confirmed it. All of The 18 Monasteries, established by my holy Spiritual Father of blessed memory, Geronta Ephraim, today began a strict 3-day Fast, as described in the article below.

Η νομοτέλεια του Θεού
· ☕ 1 min read
Η νομοτέλεια του Θεού Τώρα εφαρμόζονται οι ανθρώπινοι νόμοι, μετά θα εφαρμοστούν οι νόμοι του Θεού νομοτελειακά. Εδώ είναι και οι αρχάγγελοι να μας το υπενθυμίσουν. Καλή μετάνοια, καλόν παράδεισον Αρχάγγελοι του Θεού πρεσβεύσατε υπέρ ημών των αμαρτωλών

Τίποτα δεν μας σταματά να τελέσουμε Θ. Λειτουργία
· ☕ 1 min read
Video is stored in Facebook: click on the facebook icon to visit my wall Τίποτα δεν μας σταματά να τελέσουμε Θ. Λειτουργία Στα βουνά, στις φυλακές, υπό διωγμό, χωρίς Αγία τράπεζα, με αντιμήνσιο ή και χωρίς αυτό πάνω στο στήθος ενός Χριστιανού… Σχολιασμός 01: 2020-11-07 18:48:50 Σχόλιο στο Facebook: 10224342437337082_10224342465417784 Η φωνή σου π. Κωνσταντίνε από τον άλλο κόσμο, λες και το ήξερες τότε που τα έλεγες…

Reveal this crime
· ☕ 1 min read
Crimes Against Humanity the German Corona Investigation: worlddoctorsalliance.com Reveal this crime A message to our Greek doctors, my fellow scientists, unite your voices with your international colleagues and fight against this human plague of fear and misinformation that is spread around us. We are all united together to stop this totalitarian regime, this gang of people that is only interested in money and power. Σχολιασμός 01: 2020-11-04 10:04:01 Σχόλιο στο Facebook: 10224316154800035_10224316183920763

Από μικρός ήθελα αλλιώς
· ☕ 1 min read
“Από μικρός ήθελα αλλιώς να έγραφα τη μοίρα μου Δρόμος σκληρός μα ήταν αυτός που έφτιαξε το χαρακτήρα μου.. Απο μικρός ήμουν αλλιώς το ψέμα δε μου ταίριαζε Ήθελα φως κι έλεγα πως το μέσα μου θα καλοκαίριαζε” Σχολιασμός 01: 2020-11-03 12:06:02 Σχόλιο στο Facebook: 10224309383070746_10224309434952043 Ένας από αυτούς που δεν θέλησε να καταπιεί το ψέμα από τα ΜΜΕ και τους υπόδουλους πολιτικούς-μαριονέτες αμάσητο…. παρακάτω το βίντεο που ενόχλησε, τιμή μου να το έχω σημαία στο facebook και σε λίγο και στο site μου !

Η κρίση του κορωνοϊού στο πλαίσιο της γενικής κρίσης
· ☕ 1 min read
Η κρίση του κορωνοϊού στο πλαίσιο της γενικής κρίσης: kassimatisdimokratia.gr Η κρίση του κορωνοϊού στο πλαίσιο της γενικής κρίσης Τα εύλογα ερωτήματα του καθ. Γεωργίου Κασιμάτη για τον COVID19 σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε Σχολιασμός 01: 2020-11-04 07:37:53 Σχόλιο στο Facebook: 10224313572855488_10224315677668107 To video του Reiner Fuellmich, crimes against humanity, 1.5m views πριν το αποσύρει το YouTube από τον προσωπικό του λογαριασμό. Διεξάγεται ανελέητος πόλεμος για παραπληροφόρηση και λογοκρισία στις μέρες μας αδέρφια.

· ☕ 1 min read
Σχολιασμός 01: 2020-11-01 00:45:24 Σχόλιο στο Facebook: 10224291096813601_10224291103573770 Ακριβώς θανατηφόρα πρωτίστως στην ψυχή και κατά συνέπεια και στο σώμα…

Η Αλήθεια για τον COVID19
· ☕ 1 min read
ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ COVID-19 ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ (20ΛΕΠΤΟ FULL VIDEO): youtube.com Η Αλήθεια για τον COVID19 Αυτή που δεν θα την δεις ή δεν θα την ακούσεις και δεν θα την διαβάσεις στα βρωμο-κάναλα επικοινωνίας του συστήματος με τον αποχαυνωμένο και εν πολλοίς τελείως αποπροσανατολισμένο ¨Ελληνα πολίτη αυτής της αποικίας-κράτους Σχολιασμός 01: 2020-11-01 00:33:50 Σχόλιο στο Facebook: 10224290953210011_10224291046452342 Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμων για να ομολογήσεις την Αλήθεια, χρειάζεται απλά να είσαι Ανθρωπος και τα δύο είναι με Α κεφαλαίο.

Robert F. Kennedy, Jr
· ☕ 1 min read
Video is stored in Facebook: click on the facebook icon to visit my wall Robert Francis Kennedy Jr. (born January 17, 1954) is an American environmental lawyer and activist, author, and, as of 2020, most notably a vocal anti-vaccinationist. Kennedy is a son of Robert F. Kennedy and nephew of former president John F. Kennedy. Σχολιασμός 01: 2020-10-25 18:35:54 Σχόλιο στο Facebook: 10224241809141440_10224241840102214 The Kennedy family and the same enemy they fight from generation to generation…

Περί εντολής ανωτέρου....
· ☕ 2 min read
Video is stored in Facebook: click on the facebook icon to visit my wall Περί εντολής ανωτέρου…. Αυτό το επιχείρημα που λένε σήμερα οι αξιωματικοί του στρατού των ενόπλων δυνάμεων και οι αστυνομικοί είναι σαθρό και ξεπερασμένο, ότι μου έδωσαν εντολή ανωτέρου μου. Αυτό δικάστηκε όταν δικάστηκαν στην δίκη της Νυρεμβέργης το 1945 οι Ναζί…. Το καθήκον απέναντι στο σύνταγμα και τους νόμους είναι πάνω από οποιοδήποτε πρωθυπουργό, πρόεδρο δημοκρατίας και οποιοδήποτε τίτλο έχει.

Σταυρική η πορεία του ανθρωπίνου γένους...
· ☕ 2 min read
Σταυρική η πορεία του ανθρωπίνου γένους… Ο σταυρός στην Παλαιά Διαθήκη ως προτύπωση της σταυρικής θυσίας του Χριστού και ο σταυρός στην Εκκλησία - Θεία Λειτουργία. Ομιλία στην Ιερά Μονή Εσταυρωμένου από τον π. Ευάγγελο Παπανικολάου, ιατρός και εφημέριος του Ι. Ν. Ευαγγελισμού Γιαουντε στο Καμερούν με θέμα “ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ” Σχολιασμός 01: 2020-10-21 10:14:51 Σχόλιο στο Facebook: 10224207620406743_10224207649607473 Είναι μια υπέροχη ομιλία, θα ήθελα να είχα δύο ζευγάρια αυτιά για να ακούω τον π.

Πίστη και Λογική
· ☕ 3 min read
Πίστη και Λογική Για ποια πίστη και για ποια λογική ομιλούμε σήμερα…. (31m30s) Προσέξτε δεν καταργούμε τους ιατρούς και την επιστήμη αλλά δεν επιτρέπουμε στους ιατρούς και την επιστήμη να καταργήσουν την πίστη μας. Κατάργηση της πίστεως είναι όταν ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΟΥΝ - π. Βασίλειος Βολουδάκης (Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 Η λογική εμποδίζει την ενότητα;) Δεν το βλέπεται αγαπητοί πατέρες και Σεβασμιότατοι μητροπολίτες ότι εμποδίζονται οι πιστοί να εκκλησιαστούν με όλα αυτά τα μέτρα που παίρνουν οι ειδικοί του συστήματος και η κυβέρνηση; Δεν το βλέπετε ότι δεν συντρέχει σοβαρός κίνδυνος και λόγος για να υπάρχουν όλα αυτά τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού;

Υπερ υγείας...
· ☕ 1 min read
Υπέρ υγείας: Θεραπευτικές ιστορίες | Θανάσης Δρίτσας: athensvoice.gr Υπερ υγείας… Ἔτι δεόμεθα ὑπὲρ ἐλέους, ζωῆς, εἰρήνης, ὑγείας, σωτηρίας, ἐπισκέψεως, συγχωρήσεως καὶ ἀφέσεως τῶν ἁμαρτιῶν τῶν δούλων σου… - Απόσπασμα από την εκτενή δέηση, Θ. Λειτουργία του Αγ. Ιωάννη του Χρυστοστόμου Η αλήθεια είναι ότι η υγεία είναι ένα τίποτα, όταν δεν έχεις τίποτε άλλο παρά μόνον υγεία - Αθανάσιος Δρίτσας «Πηγή: https://www.athensvoice.gr/life/health/686466_yper-ygeias-therapeytikes-istories?fbclid=IwAR0DqBP1CWddI--xUK9XMWlipa1JW1tL01phFNVt6LqltO8OyEmDVrqVec8»

Crimes against Humanity
· ☕ 2 min read
Crimes against Humanity: youtube.com “This Corona crisis, according to all we know today, must be renamed a Corona scandal, and those responsible for it must be criminally prosecuted and sued for civil damages. On a political level, everything must be done to make sure that no one will ever again be in a position of such power as to be able to defraud humanity or to attempt to manipulate us with their corrupt agendas.

We do not want this normal life you prepared for us
· ☕ 1 min read
We do not want this normal​ life you prepared for us: linkedin.com We do not want this “normal” life you prepared for us That is a quick message to all those blind leaders that lead us to a pit. You should probably know that not all of us are blind like you and certainly we do not want to end up in the pit. We do not want your tyranny and your “protective” measures.

We see no evidence of medical pandemic
· ☕ 1 min read
Berlin 10102020: Better Normal, not New Normal - www.ACU2020.org - World Doctors Alliance: youtube.com We see no evidence of medical pandemic We don’t want this new normal Σχολιασμός 01: 2020-10-15 09:37:58 Σχόλιο στο Facebook: 10224158951190043_10224163059612751 https://www.linkedin.com/pulse/we-do-want-normal-life-you-prepared-us-athanassios-hatzis/?published=t

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑ
· ☕ 4 min read
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑ Γράφει ο Ανδρέας Χριστοφόρου, πρόσφυγας από την Κύπρο που κατοικεί στην Αθήνα εδώ και 44 χρόνια. Αγαπημένη μου Αθήνα, Ευχαριστούμε που μας φιλοξενείς τόσα χρόνια και μας κάνεις μετόχους της Ζωής των Αγίων σου! Αθήνα του Αγίου Νεκταρίου! Eκεί στο Αρεταίειο είναι ακόμα το κρεββάτι που άφησε η Αγιασμένη ψυχή του Αγίου Νεκταρίου το πονεμένο σώμα για να ανέβει στον Βασιλέα των Ουρανών! Εκεί κάπου στο Κουκάκι ήταν το φτωχικό σπίτι που έμενε κυνηγημένος από τους συκοφάντες, μη έχοντας να πληρώσει το νοίκι.

Γιατί (ΔΕΝ) φοράς μάσκα ;
· ☕ 4 min read
Γιατί (ΔΕΝ) φοράς μάσκα ; Κάποτε, πολύ κοντά σε αυτό που ζούμε σήμερα, 2019, όταν δεν είχαν επιβάλει τα μέτρα να φοράς μάσκα, και όταν δεν είχε γίνει η μεγαλύτερη απαγόρευση κυκλοφορίας σε παγκόσμιο επίπεδο, στην ιστορία της ανθρωπότητας, λες και είχε πέσει πυρηνική βόμβα, οι “υγιείς” άνθρωποι ΔΕΝ φορούσαν μάσκα. Τότε το ερώτημα από ενδιαφέρον ήταν “γιατί φοράς μάσκα”, και απαντούσε ο άλλος, έχω πρόβλημα υγείας, ή έχω γρίπη και φοβάμαι μην σε κολλήσω.

To αλάτι της γης αλλοιώθηκε...
· ☕ 1 min read
Π. Ευάγγελος Παπανικολάου: Εμείς οι χριστιανοί φταίμε για όλα: youtube.com To αλάτι της γης αλλοιώθηκε… Ὑμεῖς ἐστε τὸ ἅλας τῆς γῆς· ἐὰν δὲ τὸ ἅλας μωρανθῇ, ἐν τίνι ἁλισθήσεται; εἰς οὐδὲν ἰσχύει ἔτι εἰ μὴ βληθῆναι ἔξω καὶ καταπατεῖσθαι ὑπὸ τῶν ἀνθρώπων. (Ματθ. 5, 13) Τους φταίει ο Χριστός, και δεν τους φταίει ο Χριστός ο πραγματικός. ‘Οχι τους φταίει ο Χριστός που τους δείξαμε εμείς.

Τα κανάλια επικοινωνίας και οι χειραγωγοί αυτών που μας ενημερώνουν εδώ και δεκαετίες
· ☕ 4 min read
Τα κανάλια επικοινωνίας και οι χειραγωγοί αυτών που μας “ενημερώνουν” εδώ και δεκαετίες και η συνταγή είναι πάντα η ίδια…. ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. 1996: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι την σημαία στα ΙΜΙΑ την πήρε ο αέρας… 1997: Τα ΚΑΝΑΛΙΑ που σου λέγανε οτι ο ΑΡΑΦΑΤ και οι Παλαιστίνιοι καταπιέζουν τους Ισραηλίτες στη Γάζα και οτι οι τελευταίοι θα πρεπει να επέμβουν…

Ένας γιατρός με πλησίασε διακριτικά και μου ψιθύρισε στο αυτί «Πάτερ έχει AIDS»...
· ☕ 1 min read
Ένας γιατρός με πλησίασε διακριτικά και μου ψιθύρισε στο αυτί: «Πάτερ έχει AIDS»...: pneumatoskoinwnia.blogspot.com Όταν μιλούν οι αληθινοί εκπρόσωποι των πιστών, οι κληρικοί μας, οι καλοί ποιμένες, για τα βιώματα και τις εμπειρίες τους από την διακονία τους μέσα στην Εκκλησία του Θεού.

Ἡ Δέσποινα ταράχτηκε καὶ δάκρυσαν οἱ εἰκόνες.
· ☕ 1 min read
Σώπασε κυρά Δέσποινα, μην κλαις…: aromalefkadas.gr Ἡ Δέσποινα ταράχτηκε καὶ δάκρυσαν οἱ εἰκόνες. «Σώπασε κυρὰ Δέσποινα, καὶ μὴ πολυδακρύζῃς, πάλι μὲ χρόνους, μὲ καιρούς, πάλι δικά μας θά ῾ναι» Τῆς Ἁγιά-Σοφιᾶς (Δημοτικό). Τὸ δημοτικὸ αὐτὸ τραγούδι εἶναι ὁ παλαιότερος θρῆνος γιὰ τὴν κατάληψη τῆς Κωνσταντινούπολης. Πιθανὸν νὰ προέρχεται ἀπὸ τὴν Κρήτη. Βρέθηκε σὲ χειρόγραφό του 15ου αἰῶνα· ὁ τίτλος ἦταν: «Ἀνακάλημα τῆς Κωνσταντινούπολης» ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ!
· ☕ 1 min read
ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ!: eoeresearch.org Γενικά προτίμησα να απέχω συνειδητά από οποιαδήποτε ενεργή αντίδραση κατά του συστήματος, αλλά ορισμένα γεγονότα είναι πολύ προκλητικά και εξηγώ. Το Σ/Κ που μας πέρασε 19-20 Σεπτεμβρίου 2020 διοργανώθηκε Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο με τίτλο “Επιστήμη και Κοινωνία στον πόλεμο κατά της πανδημίας”. Οι αναμεταδότες, καθώς λένε και όχι διοργανωτές, όμως του συνεδρίου είναι αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης. Στο επίσημο site τους http://www.

· ☕ 1 min read
Όταν ακολουθείς στα τυφλά, τυφλούς ηγέτες, αρχηγούς, πνευματικούς, κλπ… ποια νομίζεις θα είναι η κατάληξη η δική σου και αυτών γύρω σου που εσύ επηρεάζεις ;

Κουράγιο, ὁ καιρὸς θὰ δείξει ποιὸς ἔχει δίκιο, ἂν καὶ δὲ χρειάζεται ὁλότελα αὐτὴ ἡ ἀπόδειξη
· ☕ 1 min read
Κουράγιο, ὁ καιρὸς θὰ δείξει ποιὸς ἔχει δίκιο, ἂν καὶ δὲ χρειάζεται ὁλότελα αὐτὴ ἡ ἀπόδειξη Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά. Κουράγιο, ὁ καιρὸς θὰ δείξει ποιὸς ἔχει δίκιο, ἂν καὶ δὲ χρειάζεται ὁλότελα αὐτὴ ἡ ἀπόδειξη. Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Η Ιατρική του Ιπποκράτη
· ☕ 1 min read
Η Ιατρική του Ιπποκράτη Η όλη κατάσταση εδώ και καιρό προδίδει μιαν έλλειψη (κυρίως) της κοινής λογικής και πόσο μάλλον της κυριαρχίας του Επιστημονικού Ορθού Λόγου. Η όλη στρατηγική των ιθυνόντων κινείται αμφίδρομα τελικά σε δύο επίπεδα: (Υπάρχει αλληλεπίδραση των δύο τάσεων) Αφενός η ιατρική της πολιτικής, αφετέρου η πολιτική της ιατρικής - Ανώνυμου Ιατρού Σαφέστατα, αυτή είναι η Δυτική πολιτική των φαρμακευτικών, των διεφθαρμένων πολιτικών και των κερδοσκόπων γενικότερα.

Για τα νέα εμβόλια του κορονοϊού
· ☕ 1 min read
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΚΗΣ 180820: youtube.com Για τα νέα εμβόλια του κορονοϊού Θέλω ένα εμβόλιο ασφαλές και αποτελεσματικό. Αν το εμβόλιο δεν εξασφαλίσει ότι το 70% των εμβολιασθέντων θα έχουν ανοσία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ικανοποιητικό. Για αυτά τα εμβόλια δραστηριοποιούνται τρεις μεγάλοι οργανισμοί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) στον οποίο δεν τρέφω πλήρη εμπιστοσύνη επειδή στο παρελθόν έχει αποδειχτεί ότι έχει διεφθαρμένες σχέσεις με φαρμακευτικές εταιρείες…. και το ίδρυμα του Bill Gates.

Αγιορείτης μοναχός Παύλος για τη μάσκα στους ναούς
· ☕ 12 min read
Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα, στην εγωλατρική κοινωνία μας, ένας απρόσμενος επισκέπτης, σαν το ιό SARS-CoV-2, να δαιμονοποιηθεί και να προσδιοριστεί ως αόρατος φονικός εχθρός.

The best seven doctors
· ☕ 1 min read
Οι επτά καλύτεροι ιατροί, ήλιος, αέρας, άσκηση, νερό, δίαιτα, ανάπαυση και γέλιο

Αν ο COVID19 υπήρχε στο 1μ πάνω από την επιφάνεια της γης
· ☕ 1 min read
Αν δηλαδή μας πούνε αύριο ότι ο COVID19 υπάρχει στο 1μ από την επιφάνεια της γης και άνω τότε υποχρεωτικά όλοι θα πρέπει να μπουσουλάμε στα τέσσερα για προληπτικούς λόγους; Συγνώμη ρίχνω το επίπεδο των αναρτήσεών μου ηθελημένα, αλλά έχω βαρεθεί να ακούω ανόητα επιχειρήματα για τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει η κυβέρνηση και οι ειδικοί του συστήματος.

Ας κρίνουμε εμείς ως γονείς αν θέλουμε να κάνει το παιδί μας μάθημα με μάσκα στο σχολείο
· ☕ 1 min read
Κάποιος, κάποια φίλη, δεν θυμάμαι ακριβώς, έγραψε το εξής στην ομάδα αυτή: Αφού είναι τόσο κρίσημη και επικίνδυνη η κατάσταση με τον COVID19, τόσα μέτρα παίρνουν για προφύλαξη και τα επιβάλλουν, ας μας δώσουν λοιπόν το δικαίωμα να επιλέξουμε και να κρίνουμε εμείς αν θέλουμε να πάει το παιδί μας στο σχολείο, τόσο απλά. Και εκεί στο σχολείο αυτό όπως το κατάντησε το υπουργείο παιδείας, άνδρο της μασονίας εδώ και δεκαετίες, ας κάνουν ότι πειράματα θέλουν, με μάσκες, με εμβόλια, με αποστάσεις στα θρανία, με μαθήματα σεξουαλικής αγωγής για νέους και δεν ξέρω τι άλλο θα σκεφτεί η διεστραμένη γκλάβα τους.

Για την μάσκα και τα εμβόλια Prof. Sucharit Bhakdi
· ☕ 1 min read
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η μάσκα ή το να βήχεις στο μανίκι σου δεν προσφέρει τίποτα και η μάσκα είναι γεμάτη μικρόβια σε ηλικιωμένους βλάπτει την υγεία. Και τώρα ζητούν να γίνεται έτσι - αυτό είναι αξιόποινη πράξη. Επώνυμοι πολιτικοί, κυβερνητικοί και πολλά από τα ΜΜΕ τα διαδίδουν αυτά χωρίς να αναρωτιούνται ή να τα κριτικάρουν. Οι πολιτικοί είναι όλοι επώνυμοι, αλλιώς δεν θα είχαν εκλεγεί. Και τα ΜΜΕ δεν έχουν γνώμη ή δεν έχουν κάποιον που μπορεί να τους συμβουλεύσει, κι αν έχουν, αυτός δεν το κάνει.

Εξεταστική επιτροπή για τον κορονοιό από Γερμανούς ιατρούς
· ☕ 1 min read
Σχολιασμός 01: 2020-08-22 09:33:39 Σχόλιο στο Facebook: 10223729935824927_10223730108549245 By Dr. Heiko Schöning, Dr. Bodo Schiffmann, and Dr. Martin Haditsch Germany – The COVID-19 Extra-Parliamentary Inquiry Committee Conference, 03rd July 2020 “We will not be delayed any longer. We citizens have the power. We are doing it”, with these words Heiko Schöning announced the Extra-Parliamentary Corona Investigation Committee (ACU) on 31st May 2020 in Stuttgart in front of 5000 demonstrators.

Πολιτικὴ ὑποτέλειας μὲ εὐρωπαϊκὸν ἔνδυμα
· ☕ 1 min read
Πολιτικὴ ὑποτέλειας μὲ εὐρωπαϊκὸν ἔνδυμα: orthodoxia-ellhnismos.gr Ἡ διακήρυξη «ἀνήκοµεν εἰς τήν ∆ύσιν» δέν περιορίσθηκε στίς διεθνεῖς πολιτικές σχέσεις, ἀλλά ἐπεξετάθη καί στά πολιτιστικά καί πνευµατικά, ὁδηγώντας σέ πολιτική ὑποτέλειας καί ἐξάρτησης ἀπό τίς εἰσαγόµενες δυτικογενεῖς ἰδεολογίες καί τά ὀθνεῖα πολιτικοκοινωνικά συστήµατα, ἢ ἀναγνωρίζοντας στούς διαχριστιανικούς ∆ιαλόγους τήν ἐκκλησιαστικότητα τοῦ ∆υτικοῦ Χριστιανισµοῦ στό σύνολό του. http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2020/08/blog-post_473.html?m=0 π. Γεώργιος ∆. Μεταλληνός 1940 - 2019 Αιωνία σου η μνήμη αξιομάκαριστε και αείμνηστε π.

Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση
· ☕ 1 min read
Μαγαρίζουν τα παιδιά. Και το κτηνώδες έγκλημα, η παιδεραστία, στα σχολικά βιβλία: pentapostagma.gr Καλούνται οι καθηγητές να διδάξουν αυτά τα κείμενα με σεξομπουρδολογίες όπως λέει ο Δημήτρης Νατσιός στα παιδιά μας ; Που φτάσαμε και που οδηγούμαστε ;

ΔΩΡΕΑΝ Μάσκες θα φορέσουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ και ΔΩΡΕΑΝ εμβόλια στη συνέχεια...
· ☕ 1 min read
ΔΩΡΕΑΝ Μάσκες θα φορέσουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ και ΔΩΡΕΑΝ εμβόλια στη συνέχεια… Ούτε καν να ρωτήσουν τον γονιό αν συμφωνεί με το ανόητο “μέτρο προστασίας” που μας επιβάλλουν και για το οποίο είνα άκρως επιστημονικά αμφσβητίσιμο όπως και ο βαθμός επικινδυνότητας του ιού. Τα παιδιά μας πειραματόζωα στην πρώτη γραμμή και με το εμβόλιο στο καπάκι να έρχεται… Κύριε Ελέησον, Παναγία προστάτεψε την μαθητιώσα νεολαία. Πως θα γλυτώσουμε από όλους αυτούς, πως θα γλυτώσουμε τα παιδιά μας ;

Η Γερμανία και οι συνοδοιπόροι της ξέπλυναν την κατοχική δύναμη Ευρωπαϊκό χαλί για ολοκλήρωση των τετελεσμένων
· ☕ 1 min read
Η Γερμανία και οι συνοδοιπόροι της ξέπλυναν την κατοχική δύναμη: Ευρωπαϊκό χαλί για ολοκλήρωση των τετελεσμένων: hellasjournal.com Αυτοί είναι οι περίφημοι σύμμαχοι της Ελλάδος… οι οποίοι φροντίζουν να κρατούν τις αποστάσεις είτε με μάσκα είτε χωρίς μάσκα ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ. Αλλά είπαμε εκείνοι το χαβά τους, ΕΜΕΙΣ, εμείς ως Έλληνες τι κάνουμε ή τι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ; Σχολιασμός 01: 2020-08-18 09:39:26 Σχόλιο στο Facebook: 10223697611336835_10223697630737320 Ω του παραλογισμού το κεφάλαιο, αφού στα χαρτιά μας τα έχουν πάρει όλα ακόμα και αυτή την εθνική κυριαρχία και όλα τα δικαιώματα στην εξόρυξη και εκμετάλευση πλουτοπαραγωγικών πηγών και ότι θέλετε.

Οι μάσκες στην ζωή μας
· ☕ 2 min read
Δεν υπάρχει επιστροφή στην κανονικότητα όπως την ξέραμε...: athanassios.gr Οι μάσκες στην ζωή μας Δεν χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης για να προβλέψει τι θα συμβεί στον κόσμο. Οι ψευδοπροφήτες του συστήματος τα έχουν όλα καλά σχεδιασμένα σε βάθος τουλάχιστον δεκαετίας. Σχετικά με τον COVID-19 και τα επερχόμενα μέτρα μας είχαν προειδοποιήσει από τον Μάρτιο που ξέσπασε η λεγόμενη πανδημία. “Δεν υπάρχει επιστροφή στην κανονικότητα όπως την ξέραμε”.

Ο επιστημονικός μεσαίωνας το 2020
· ☕ 1 min read
Ο επιστημονικός μεσαίωνας το 2020 Ειδικά για την χρήση μάσκας από υγιή πληθυσμό σε εξωτερικούς χώρους, μέσα μαζικής μεταφοράς, ναούς, καταστήματα κλπ, δεν υπάρχουν σοβαρές, έγκυρες επιστημονικές μελέτες που να δείχνουν την αποτελεσματικότητά της. Παρόλα αυτά κυβερνήσεις, ειδικοί και μη έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι είναι καλό να τις φοράμε και μας τις επιβάλλουν και με πρόστιμο. Αντίθετα, υπάρχει πληθώρα αντενδείξεων ως προς την επικινδυνότητα από την χρήση της (δες σχόλια).

Το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία -
· ☕ 1 min read
Σόδομα και Γόμορα Επίθεση με επιβολή “διδακτικών προγραμμάτων” όχι μόνο στα παιδιά για το θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης αλλά και στους γονείς και σε οποιοδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει τέτοια προγράμματα και οδηγίες της ΕΕ, του ΠΟΥ και των κυβερνήσεων που τα εφαρμόζουν πιστά. Οι παρά φύσεως, κάθε είδους ανωμαλίες, διδάσκονται και επιβάλονται ως εκ φύσεως δικαίωμα και φυσικός τρόπος ζωής. Η αλήθεια διστρεβλώνεται και το ψέμα παρουσιάζεται ως αλήθεια.

Βουλή Όλοι με μάσκες στη συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο
· ☕ 1 min read
Photos from Athanassios Hatzis's post: Βουλή: Όλοι με μάσκες στη συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο Οι “Έλληνες”-Ευρωπαίοι βουλευτές της διεθνούς τραπεζικής ένωσης αποκαλύπτουν ποιο είναι το πραγματικό προσωπείο τους καθώς και οι αληθινές προθέσεις τους και γίνονται αυτοί πρώτοι παράδειγμα για τους συμπολίτες τους πραγματοποιώντας τον λόγο του Χριστού. ἄφετε αὐτούς· ὁδηγοί εἰσι τυφλοὶ τυφλῶν· τυφλὸς δὲ τυφλὸν ἐὰν ὁδηγῇ, ἀμφότεροι εἰς βόθυνον πεσοῦνται - Ματθ.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
· ☕ 1 min read
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Προσευχηθείτε για τις ένοπλες δυνάμεις μας και για όλους όσους γνωρίζετε ειδικά τώρα και περισσότερο στην συνέχεια…

O COVID-19 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ
· ☕ 1 min read
O COVID-19 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ Και ενώ στην χώρα μας συνεχίζονται τα προληπτικά μέτρα για την ψεύτικη πανδημία του COVID-19 με μάσκες, αποστάσεις και τα σχετικά, πολλοί σοβαροί επιστήμονες συνεχίζουν να προβάλουν ενστάσεις με επιχειρήματα για το ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ή ενδείξεις για την επικινδυνότητα αυτού του ιού. Ο παθολόγος Stoyan Alexov μας λέει ότι οι ασθενείς που κατέληξαν δεν πέθαναν ΑΠΟ τον κορωνοιό αλλά ΜΕ τον κορωνοιό.