Στις 24 Φεβρουαρίου 2010, στο Al Jazera, στην εκπομπή inside story δύο Έλληνες οικονομικοί αναλυτές, ο κ. Υφαντής και ο κ. Σφακιανάκης χρησιμοποιώντας την γνωστή αηδής, ακατανόητη, ξύλινη πολιτική γλώσσα, σε απόλυτη διατεταγμένη υπηρεσία, μας λένε μεταξύ άλλων, ότι για την κρίση φταίνε οι Έλληνες που δεν πληρώνουvε φόρους! Και ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από τα μέτρα λιτότητας που προτείνει η κυβέρνηση! Για κακή τους τύχη, παρόν ήταν ο Max Keiser,

Ο Max Keiser ξεκινά να μιλάει στο 3’14” για το χρέος της Ελλάδας

There is No Alternative (TINA)

ΤΙΝΑ: Ιστορική φράση της Margaret Thatcher αναφέρεται στο μόνοδρομο της Απόλυτα Ασύδοτης Αγοράς (ΑΑΑ) που συνοψίζει την λογική του νεο-φιλελευθερισμού.

About Goldman Sachs

H Goldman Sachs συνεργάστηκε με την Ελληνική κυβέρνηση απέκρυψε πάρα πολλά δισ. χρέους και συνετέλεσε στην χάλκευση δεδομένων

Γιατί ξεπουλάτε τους συμπατριώτες σας; Είναι ψέμα το δεν υπάρχει άλλη λύση. Λύση είναι και η εξέγερση, γιατί δεν πετάτε έξω την κυβέρνησή σας αφού είναι εντελώς διεφθαρμένη.

About IMF

To IMF είναι η Goldman Sachs, το ΔΝΤ, η Goldman Sachs, η Wall Street, η Διεθνής Τράπεζα όλοι είναι στην ίδια κλίκα.

Financial Terrorists

Αν δεν απαλλαγείτε από τους Οικονομικούς Τρομοκράτες στη χώρα σας, θα χάνετε δουλειές, η ανεργία σας θα ανεβαίνει και το βιοτικό επίπεδό σας συνεχώς θα πέφτει διότι γίνατε αιχμάλωτοι οικονομικών τρομοκρατών.