Παρατηρήσεις

Είμαι πεπεισμένος εκ του μέχρι τώρα αποτελέσματος, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προκύψει τίποτα καλό απο αυτό το σάπιο και ελεγχόμενο πολιτικό σύστημα που το στηρίζει ο λαός με τη ψήφο του, όλοι όσοι θέλουν να μπούνε στη βουλή, έστω και με τις καλύτερες προθέσεις, αλλά κυρίως τα ξενόδουλα μέσα μαζικής αποχαύνωσης και οι ξένες δυνάμεις με τα άνομα συμφέροντά τους. Δεν είναι δυνατό να βάλεις νέο κρασί σε παλιούς ασκούς, Λουκά 5: 36-38

36 Ἔλεγε δὲ καὶ παραβολὴν πρὸς αὐτοὺς ὅτι Οὐδεὶς ἐπίβλημα ἱματίου καινοῦ ἐπιβάλλει ἐπὶ ἱμάτιον παλαιόν· εἰ δὲ μήγε, καὶ τὸ καινὸν σχίσει καὶ τῷ παλαιῷ οὐ συμφωνεῖ τὸ ἐπίβλημα τὸ ἀπὸ τοῦ καινοῦ. 37 καὶ οὐδεὶς βάλλει οἶνον νέον εἰς ἀσκοὺς παλαιούς· εἰ δὲ μήγε, ῥήξει ὁ οἶνος ὁ νέος τοὺς ἀσκούς, καὶ αὐτὸς ἐκχυθήσεται καὶ οἱ ἀσκοὶ ἀπολοῦνται· 38 ἀλλὰ οἶνον νέον εἰς ἀσκοὺς καινοὺς βλητέον καὶ ἀμφότεροι συντηροῦνται. 39 καὶ οὐδεὶς πιὼν παλαιὸν εὐθέως θέλει νέον· λέγει γάρ· ὁ παλαιὸς χρηστότερός ἐστιν.

Ή όπως λέει και η λαική παροιμία:

‘Οποιος ανακατέβεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.

Προτροπή

Δυστυχώς, αναλογεί στον κάθε Έλληνα πολίτη ένα μερίδιο ευθύνης για το κατάντημα αυτό της Ελλάδος όταν συνεχίζει να λαμβάνει μέρος σε κομματικές εκλογές και στημένα δημοψηφίσματα. Αυτοί που υποτίθεται ότι ψηφίζει δημοκρατικά να τον εκπροσωπίσουν τον κοροιδεύουν και συνεχίζουν να δρουν εις βάρος της Ελλάδος, εις βάρος όλων των Ελλήνων.

Οφείλουμε να πράξουμε κατά συνείδηση προς το συμφέρον των παιδιών μας, των οικογενειών μας, των επόμενων γενιών που θα μείνουν σε αυτόν τον τόπο.

Οφείλουμε όχι στους ξένους αλλά σε όλους τους ήρωες της Ελλάδος. Είναι όλοι αυτοί που θυσιάστηκαν σε αυτόν τον τόπο «για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία», για να απολαμβάνουμε εμείς σήμερα τα όποια αγαθά ως Έλληνες.

Άρθρο 120 του συντάγματος

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.

Για ποια Πατρίδα μιλάμε όταν έχουμε παραχωρήσει την Εθνική μας κυριαρχία, για ποια Δημοκρατία όταν δεν μας ζητήθηκε καν η γνώμη μας όταν έγινε η παραχώρηση ;

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

Πιστεύεται ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει νόμιμη εξουσία μετά τα όσα έχουν γίνει εις βάρος της Ελλάδος και των πολιτών της, και αυτοί που έφταιξαν συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι ;

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία

Δεν χρειάζεται βια για να καταλυθεί, χρειάζεται απλά παραπλάνηση του λαού με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τον οικονομικό έλεγχο-εκφοβισμό. Ξυπνήστε παρακαλώ όσο είναι ακόμα καιρός.

Συμπέρασμα

Επομένως η μόνη μας ελπίδα είναι να επιστρέψουμε πίσω στις ρίζες μας, να βρούμε ξανά την χαμένη πίστη και αυτό θα γίνει από ένα αληθινό εθνικό κίνημα αναγέννησης με πρότυπα τους Αγίους της πίστεώς μας και που θα προπορεύεται η Υπέρμαχος Στρατηγός, η Υπεραγία Θεοτόκος, και θα οδηγήσει όχι σε αιματηρές επαναστάσεις όπως παλιά, μιας και ο μεγάλος εχθρός είναι το ατομικό μας συμφέρον, αλλά στην ενότητα των Ελλήνων κάτω από τη μία αληθινή πίστη και αγάπη στην πατρίδα.

Με την Ελλάδα εγώ ξυπνάω και κοιμάμαι