«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία» - Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος

Για όσους αναρωτιούνται που είναι η βία, ας αναλογιστούνε την οικονομικής μορφής βία που άσκησαν επί σειρά ετών οι εκλεγμένες κυβερνήσεις. Βιάσανε στην κυριολεξία την χώρα με τα κάθε μορφής οικονομικά σκάνδαλα. Έδιναν ένα κομμάτι ψωμί στον λαό και θεάματα για να κοιμάται και σήμερα του παίρνουνε τις συντάξεις, τις καταθέσεις, τους μισθούς, και φτάσανε να υποθηκεύσουν και αυτή την ίδια την πατρίδα μας προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των δανειστών τους.

Ιδού και το αποκορύφωμα, το άρθρο 14, παρ. 5 της δανειακής σύμβασης Ελλάδας – Δανειστών που υπογράφηκε με την βία του οικονομικού πολέμου και του τραπεζικού lobby των δυναστών των Κρατών και των εθνών παγκοσμίως.

«Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση»

Αυτό Έλληνες Πατριώτες σημαίνει ότι η χώρα κυβερνάται από φασιστικού τύπου κυβέρνηση και ότι η βουλή συζητάει μάταια οτιδήποτε αφού οι όροι του μνημονίου και της σύμβασης έχουν καταλύσει κάθε συνταγματική αρχή και έννοια σε αυτό το “κράτος”. Άλλοι αποφασίζουνε τι θα δώσουμε, τι θα υπογράψουμε, πότε να ξεπουληθούμε. Άλλοι αποφασίζουνε για τις τύχες μας και τις τύχες των παιδιών μας

.