Ομιλία Πάνου Καμμένου στη Βουλή για την ψήφιση του προυπολογισμού του 2011. Είναι μια ομολογία, από τις ελάχιστες που έχουν κάνει βουλευτές, για τα όσα απίστευτα συμβαίνουν στην χώρα μας. Ξεκινά λέγοντας ότι η βουλή των Ελλήνων από τις 4 Ιουνίου 2010 βρίσκεται υπό κατοχή και ότι η Εθνική μας κυριαρχία έχει παραχωρηθεί στους δανειστές μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το βίντεο αρχίζει μετά το 1’ λεπτό
  • Ναι έτσι είναι όπως τα λέει, αλλά άμα ξεφύγει και από το κόμμα και δηλώσει ανεξάρτητος και αυτός και άλλοι θα είναι ακόμα καλύτερα και για την Ελλάδα και για όλους μας.

  • Έπρεπε να το είχαν κάνει εδώ και χρόνια, μέσα σε αυτά τα διαβρωμένα κόμματα εξουσίας περισσότερο κακό κάνουνε παρά καλό γιατί διαιωνίζουν την σαπίλα του συστήματος.

  • Έπρεπε να το είχαν κάνει εδώ και χρόνια, θα έπρεπε να απαιτήσουν να υπάρχει αληθινή δημοκρατία, να μπορώ να ψηφίσω αν θέλω μόνο Πάνο Καμμένο, αν θέλω, και όχι υποχρεωτικά να ψηφίζω μαζί με τον Καμμένο το ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ και να καίγεται η γούνα μου.

  • Στηρίζεται ΟΛΟΙ αγαπητοί βουλευτές ένα σάπιο σύστημα με έναν εκλογικό νόμο που η δημοκρατία είναι ψεύτικη και που κάνατε το λειτούργημα του πολιτικού επάγγελμα.