Δείτε τα σχετικά videos για να σχηματίσετε άποψη για τον “ηγέτη” και “σωτήρα” του τόπου Γ. Α. Παπανδρέου. από τα όσα διαδραματίστηκαν στον διάλογο που είχε με τον Α. Τσίπρα κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που είχε καταθέσει ο Σύριζα.

Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα άμα ξεφύγει και από το κόμμα και δηλώσει ανεξάρτητος και αυτός και άλλοι θα είναι ακόμα καλύτερα και για την Ελλάδα και για όλους μας. Έπρεπε να το είχαν κάνει εδώ και χρόνια, μέσα σε αυτά τα διαβρωμένα κόμματα εξουσίας περισσότερο κακό κάνουνε παρά καλό γιατί διαιωνίζουν την σαπίλα του συστήματος.  Έπρεπε να το είχαν κάνει εδώ και χρόνια, θα έπρεπε να απαιτήσουν να υπάρχει αληθινή δημοκρατία, να μπορώ να ψηφίσω αν θέλω μόνο Αλέξη Τσίπρα, αν θέλω, και όχι υποχρεωτικά να ψηφίζω μαζί με τον Τσίπρα τους υπόλοιπους του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Στηρίζεται ΟΛΟΙ αγαπητοί βουλευτές ένα σάπιο σύστημα με έναν εκλογικό νόμο που η δημοκρατία είναι ψεύτικη και που κάνατε το λειτούργημα του πολιτικού επάγγελμα.

 

Συνοπτικά από το kontrachannel

 

Αναλυτικά ….

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2011 athanassios.gr content is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License Creative Commons Licence
Suffusion theme by Sayontan Sinha