ΕΘΝΙΚΑ

 
“Εν αρχή ην ο Λόγος, και ο Λόγος ην προς τον Θεόν, και Θεός ην ο Λόγος.”
Αρχική πρόταση στο κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο – Καινή Διαθήκη του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού

 

“Εις το όνομα της αγίας και ομοουσίου και αδιαιρέτου τριάδος”
Εναρκτήρια πρόταση στο Σύνταγμα της Ελλάδος

 

Ερώτηση:

Τι θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους εθνικά κινήματα που προσδοκούν ένα καλήτερο μέλλον για τους Έλληνες πολίτες αυτής της χώρας.

Απάντηση:

Αρκεί κανείς να διαβάσει την μεγάλη Ιστορία αυτού του τόπου από αρχαιοτάτων χρόνων έως τις ημέρες μας για να διαπιστώσει τις κάτωθι αρχές με σειρά προτεραιότητος:

 

1) ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ – Να διδάσκεται και να εφαρμόζεται η εν Χριστώ Ζωή

ΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
  • Ισχυρότερη από την επιβολή των όπλων και τη βίας για την διάλυση ενός έθνους είναι η πνευματική συσκότιση. Η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες που κηρύχτηκε το Ευαγγέλιο του Χριστού. Η θεολογία που ανέπτυξαν οι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας είναι η συνέχεια των φιλοσοφικών κινημάτων και αξιών των αρχαίων Ελλήνων. Τι δίδαξε και τι διδάσκει από αυτά στις μέρες μας (2011) το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδος στα Ελληνόπουλα;

  • Οι Βυζαντινοί αυτοκράτορες, ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, προστάτεψαν την Εκκλησία του Χριστού γιατί ήξεραν ότι ενώνει τον λαό.

  • Οι ήρωες του 1821 και της Ελληνικής Επανάστασης ξεσηκώθηκαν και πολέμισαν για την ελευθερία πιστεύωντας στον Χριστό. Με τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς το ελληνικό πνεύμα δεν υποδουλώθηκε λόγω της πίστεως στον Χριστό και στην αφύπνιση του λαού από την Εκκλησία.

  • Οι ήρωες του 1940 φωνάζανε "αέρα" και είχαν την Παναγία δίπλα τους να τους στηρίζει στις μάχες κατά των Ιταλών και Γερμανών.

  • Οι νομοθέτες της πατρίδος και του συντάγματος γνώριζαν και έθεσαν πρώτα ως θεμέλιο την πίστη του λαού που προσπαθούν όλοι οι εχθροί αυτού του τόπου να ξεριζώσουνε με κάθε τρόπο και μέσο.

  2) ΕΝΟΤΗΤΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ – Να διδάσκει την ενότητα, την ομόνοια, την ομοψυχία στον Ελληνικό λαό με οδηγό τους ιστορικούς αγώνες του έθνους.

  Να διδάξουν ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ και να αποκαλύψουν μυστικά και φανερά σχέδια των εχθρών για την διάσπαση των Ελλήνων. Να εκθέσει στον λαό ιστορικά ντοκουμέντα για να θυμηθούν οι παλαιοί και να μάθουν οι νέοι που οδηγήθηκε ο τόπος αυτός και σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα η χώρα από όλους όσους επιχείρησαν με διάφορους τρόπους να διασπάσουν την ενότητα και την εθνική ομοιογένεια.

   Η τεχνική του “ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ” είναι γνωστή από αρχαιοτάτων χρόνων και χρησιμοποιείται ως μέθοδος παντού, βλέπε κληρονομική κομματοκρατία παρακάτω. Γενικότερα, με αυτό το ισχυρό όπλο ο εχθρός αποβλέπει στην αποδόμηση της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου καθώς και στην εξάλειψη της εθνικής του ταυτότητας. Ο Χριστιανός ως ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΘΕΟΥ προσπαθεί να είναι μια ολοκληρωμένη και όχι μια διασπασμένη, κατακερματισμένη προσωπικότητα αποδίδωντας τιμή σε κάθε άλλη εικόνα του Θεού, δηλαδή στον συνάνθρωπό του.

   3) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – Να προστατεύσει την κοινή, ορθόδοξη πίστη στον Χριστό, τα ιερά και τα όσια, την οικογένεια, τα σύνορα της πατρίδος και τα δικαιώματα που έχουμε λόγω χωρικών υδάτων από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς που τα επιβουλεύονται.

   Ελευθερία δεν είναι η προστασία μειονοτήτων και η απόδοση δικαιωμάτων σε όσους κρυφά και ύπουλα υπονομεύουν την πατρίδα μας και προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαβρώσουν τα κοινωνικά στρώματα και τα δικαιώματα που έχει ο Ελληνικός λαός. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ

   4) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – Να προασπίζει την ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με δίκαιο εκλογικό σύστημα και να αποτρέπει τους σφετεριστές της εξουσίας

   Στην Ελλάδα την εποχή της  “Μεταπολίτευσης” έως και στις μέρες μας καλλιεργήθηκε, αναδείχτηκε, και ανδρώθηκε  η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ η οποία αποτελεί καχέτυπο της δημοκρατίας. Η διαφθορά των πολιτικών μέσα στα κόμματα είναι  η κύρια αιτία των δεινών που περνάει η χώρα μας σήμερα. Υπάρχει συλλογική ευθύνη αλλά στο μέτρο που αναλογεί στον καθένα από εμάς.

   5) ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – Να προσβλέπει σε ΕΘΝΙΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και να αγωνίζεται για το συμφέρον των πολιτών της Ελλάδος.

   Το σχέδιο της παγκόσμιας δικτατορίας που προσπαθούν να μας επιβάλλουν στηρίζεται πρωτίστως και κυρίως στον έλεγχο της οικονομίας των κρατών και των εθνών με τη δημιουργία πολέμων και συγκρούσεων, και σε προσωπικό επίπεδο με εκβιασμό, εξαγορά των συνειδήσεων και τρομοκρατίας. Υπάρχει οργάνωση, συντονισμός και σχέδιο για αυτά και δεν είναι σενάρια συνομοσίας όπως θέλουν πολλοί να πιστεύουν και να διαδίδουν. Η όποια κυβέρνηση της Ελλάδος πρέπει να αντισταθεί με το να έχει ισχυρό δικό της νόμισμα και σύστημα τραπεζικό που να ελέγχει η ίδια, το Ελληνικό κράτος και ο λαός, ΟΧΙ οι διεθνείς τραπεζίτες και οι ξένες μυστικές οργανώσεις.

   © 2011 athanassios.gr content is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License Creative Commons Licence
   Suffusion theme by Sayontan Sinha